Bruiloft seizoen 

Het bruiloft seizoen begint weer en wat is er nou leuker dan je familie of vrienden in het huwelijksbootje te zien stappen? Een groot feest of het klein en intiem houden. De locatie op het strand is of meer landelijk. Voor zo’n mooie gelegenheid, wil je graag goed voor de dag komen. Maar welke schoenen zijn geschikt voor een bruiloft? Wij zetten ze voor je op een rijtje!


Wat draag je naar een bruiloft?

Pumps

We beginnen met de meest voor de hand liggende schoen, namelijk de pump. De hakhoogtes van de pumps variëren van twee tot tien centimeter. Ook hebben we natuurlijk verschillende diktes van de hak en hebben we hier een ruime keuze in! Van een stevige blokhak tot een stiletto. Zo kun je kiezen waar jij je het prettigst bij voelt. 

Sandalen

Voor een zomerbruiloft is een sandaal ook zeker ook goede keus. Met warm weer is het natuurlijk heerlijk om open schoenen te dragen. De sandaal is ideaal voor alle locaties. Zo hebben we natuurlijk de platte sandaal waardoor je de hele avond op de dansvloer te zien bent, de sandaal met een sleehak en natuurlijk de sandaal met een blokhak. Voor ieder wat wils. Kijk voor deze sandalen bij de merken: LazamaniPittPaul Green of Carmens.

Loafers

De loafer is ook zeker een optie als je op zoek bent naar een nette schoen. De loafer is de trend van 2018 en zijn er in veel verschillende varianten. We hebben de loafers met kwastjes van onder anderen het merk Paul Green, met prints van onder anderen het merk Carmens en met een metallic look van onder anderen het merk Gabor.

Ballerina's

Altijd stijlvol en klassiek: de ballerina. Niet weg te denken op een gelegenheid als een bruiloft. De ballerina is voor ons, dames toch wel de comfortabele platte schoen. De ballerina is tevens de perfecte schoen voor als je de dag graag begint met een paar hoge hakken, maar deze later op de dag graag inwisselt voor een platte schoen. 

Maak je outfit compleet

Om je outfit helemaal af te maken, combineer je de schoenen met een bijpassend tasje. Heb je al wel een clutch maar nog geen schoenen dan kun je die ook altijd meenemen zodat je zeker weet dat het een perfecte match is! Mix en match je tas met je schoenen en maak er een onvergetelijke dag van.