Wat zijn de trends in damesschoenen najaar 2017?

We hebben een heleboel leuke trends gespot bij het binnenkomen van de nieuwe collectie. We hebben schoenen binnen van de super hippe merken als Toral, Nubikk en Mjus, maar ook de wat klassiekere merken als Gabor, Clarks en Durea. We vinden het leuk om een aantal trends met jullie te delen.

 1. Legergroen
  Een enorme trend dit seizoen is legergroen. Deze trend zie je overal in terug: kleding, tassen en ook in schoenen. Het is een stoere en warme kleur die perfect geschikt is voor de winter. Vind je het toch wat lastig om deze trend te combineren? Lees onze blog met outfit inspiratie

 2. Sterrenprint
  Deze trend vinden we ontzettend leuk. We zien sterrenprints terug in de collectie damesschoenen, maar ook in de collectie meisjesschoenen. Voor de dames heeft Tommy Hilfiger een enorm leuke collectie met sterren print. Ook Nubikk heeft hele leuke laarsjes met sterren print
 1. Metallic
  Een trend die afgelopen zomer al volop gezien werd in combinatie met leuke poeder kleurtjes. Dit seizoen komt metallic terug in combinatie met zwart, zilver en donkerblauw. Zie bijvoorbeeld deze stoere enkellaarsjes van Toral in zilver metallic. Opvallend, maar stijlvol.

 2. Fluweel
  Schoenen en pumps met een fluweel finish. Deze schoenen zijn dus iets zachter als de standaard suède schoenen. Bijvoorbeeld deze prachtige blauw fluwelen sneakers van ons nieuwe merk Ted Baker. (ook verkrijgbaar in zwart).

 3. Grote opvallende veters
  De veters kunnen dit seizoen niet opvallend genoeg. Zo zie je veter laarsjes met hele brede veters, maar ook veters met metallic effect of fluwelen veters. Zo heeft Nubikk een paar stoere veterboots met opvallend grote veter. Heel erg leuk!

 4. Veterboots
  Deze trend werd net al even aangehaald, maar we noemen hem nog een keer omdat veterboots dit seizoen echt een enorme trend zijn! Veel mensen moeten er even aan wennen omdat het wat stoerder en ruiger is, maar er is bijna geen ontkomen aan. Zelfs de klassiekere merken als Gabor en Durea doen enthousiast mee met deze trend.

 5. Studs en gespen
  Deze trend zagen we vorige winter al veel voorbij komen, maar is ook dit jaar nog heel hip. Enkellaarsjes met studs en/of gespen. Vooral Toral heeft een leuke collectie waar deze trend volop in verwerkt wordt. Zie bijvoorbeeld deze leuke Toral laarsjes met studs en gespen, of deze Toral enkellaarsjes met studs all over. Heel opvallend en gewaagd, maar o zo leuk!

 

Wat is jouw favoriete trend?