Floris van Bommel schoenen| NIEUWE COLLECTIE ZOMER 2018

Elke dag staat er weer een nieuwe stapel goed gevulde dozen in onze winkel... De 2018 zomercollectie schoenen stroomt binnen! Hier worden wij ontzettend enthousiast van! Vorige week keken we naar een greep uit de nieuwe Nubikk collectie, Nu kijken we naar 10 supergave nieuwe Floris van Bommel schoenen! Floris van Bommel fans, jullie gaan dit leuk vinden! De eerste 5 zijn nette Floris van Bommel schoenen en de laatste 5 zijn (semi)sportieve Floris van Bommel schoenen.

Floris van Bommel 5 nette herenschoenen uit de nieuwe collectie!

1. FLORIS VAN BOMMEL VETER BLACK PRINT PATENT | SS18 COLLECTIE

We vallen meteen met de deur in huis! Dit is waarom wij zo gek zijn op Floris van Bommel schoenen! De originaliteit en gewaagdheid van de gestreepte textuurprint maakt dit één van de meest begeerde schoenen uit de nieuwe collectie bij echte Floris van Bommel fans! Deze schoen gaat goed lopen! Erg mooi is ook de bijbehorende riem!

2. FLORIS VAN BOMMEL VETER TAUPE PRINT SUEDE | SS18 COLLECTIE

WOW! Wat een plaatje! Deze gave Floris van Bommel schoenen zijn gemaakt van taupe geprint suède en leer. De neus is voorzien van een brogue stijl. Deze brogue stijl zien we ook terug komen aan de zijkanten en op de hak van de schoen. De hak, de zijkanten en het veter gedeelte hebben alle drie een eigen textuurprint van schubben. Het is erg mooi dat deze schoen, ondanks al de details en verschillende leerbewerkingen, nog erg rustig oogt! Ze zijn ook erg goed te combineren! Deze Floris van Bommels passen goed bij een kostuum of trouwpak maar zullen ongetwijfeld ook erg mooi zijn bij een spijkerbroek! 

3. FLORIS VAN BOMMEL VETER BLUE SNAKE | SS18 COLLECTIE

Deze Floris van Bommel schoenen zijn zonder twijfel mijn favoriet uit de zomercollectie 2018! De schoen heeft een geweldige schubben textuurprint, ze noemen het 'snake' maar ik associeer deze meer met de schubben van een vis. In ieder geval zou ik me met deze schoenen voelen als een vis in het water. Ook bij deze schoenen is een bijpassende riem te verkrijgen.

4. FLORIS VAN BOMMEL VETER DARKBLUE SNAKE | SS18 COLLECTIE

Een andere erg mooie Floris van Bommel veterschoen uit de nieuwe collectie is wel deze donkerblauwe snake. Dit donkerblauwe leer met snake print zien we ook terug bij andere nieuwe Floris van Bommel schoenen, vaak als patch op de hak, maar deze schoen is volledig van dit type leer gemaakt. Hoe langer ik er naar kijk hoe mooier ik de schoen vind! De verschillende tinten en sterke contrasten bij de schubben zijn erg mooi geaccentureert. Deze Floris van Bommel schoenen zullen je niet snel vervelen! 

5. FLORIS VAN BOMMEL VETER GREY PRINT SUEDE | SS18 COLLECTIE

Deze gave Floris van Bommel schoenen zijn gemaakt van grijs suède leer met een textuur print. De schoen is voorzien van veel mooie details, de randen zijn mooi afgewerkt met een brogue stijl. Voor deze schoen heeft Floris van Bommel 4 verschillende texturen gekozen. Op de hak zien we een donker blauwe leren patch met een grove textuurprint. Aan de zijkanten zien we grijs/blauw leer met een fijnere snake textuurprint. en bij de veters zien donkerblauw leer met een erg strakke snake print. 

Floris van Bommel 5 sportieve herenschoenen uit de nieuwe collectie!

6. FLORIS VAN BOMMEL SNEAKER OFF WHITE | SS18 COLLECTIE

Deze Floris van Bommel sneakers zijn gemaakt van wit leer. De sneaker is erg zomers, mooi wit leer met rode accenten op de hak en lichtblauwe veters. 

7. FLORIS VAN BOMMEL HOGE SNEAKER DARKBLUE PLAIT | SS2018 COLLECTIE

Deze Floris van Bommel schoenen zijn gemaakt van blauw leer dat met textiel doorweven is. Dit geeft een erg mooie textuur en maakt het materiaal erg flexibel. Dit type schoen beschouwen we als semi-sportief of semi-gekleed De schoenen zijn namelijk erg goed te combineren met zowel dagelijkse kleding als nette kleding. 

8. FLORIS VAN BOMMEL SNEAKER BLUE SNAKE | SS2018 COLLECTIE

Ook dit is een erg mooie zomer sneaker van Floris van Bommel. Het leer is voorzien van een snake textuurprint. Deze snake print heeft geen grote tint verschillen zoals we die bij nmr. 4 zien maar is gemaakt van een effen kleur donkerblauw wat voor een erg mooi contrast met de witte loopzool zorgt! Wij zijn fan!

9. FLORIS VAN BOMMEL SNEAKER COGNAC SNAKE | SS2018 COLLECTIE

Dit is de zelfde sneaker als nmr. 8 alleen nu uitgevoerd in cognac leer. Ik heb hem toch bij in het lijstje gezet omdat ik het zo'n geweldige sneaker vind! De kleur maakt hier een groot verschil!

10. FLORIS VAN BOMMEL SNEAKER BLUE SNAKE COMBI | SS2018 COLLECTIE

Deze super hippe zomer sneakers van het merk Floris van Bommel zijn gemaakt van geprint leer. Op de robuuste lijnen zien we leer met een snakeprint. In de neus en aan de zijkanten van de schoen zien we een mooi gevlochten patroon. De flap is gemaakt van textiel met een honingratenpatroon. De voering van deze sneakers is gemaakt van leer en de loopzool met de blauwe kartel- / griplijnen die we van Floris van Bommel kennen zien we ook bij deze schoenen terug.