LET OP! DIT IS EEN OUDE BLOG! LEES HIER MEER OVER DE FLORIS VAN BOMMEL ZOMERCOLLECTIE 2018 

NIEUWE COLLECTIE FLORIS VAN BOMMEL

We hebben een prachtige nieuwe tussen collectie van Floris van Bommel binnengekregen. Stijlvolle modellen met opvallende structuur print en bijpassende riem. Perfecte schoenen voor de feestdagen! We hebben twee hele opvallende modellen binnengekregen en twee iets subtielere modellen.

1. Floris van Bommel schoenen Bordeaux 3D

Prachtige schoen van Floris van Bommel, uitgevoerd in bordeaux rood leer met geometrische structuur print en metallic effect. Een hele geschikte schoen voor de feestdagen. Deze schoenen komen nog meer tot hun recht met de bijpassende riem. Wees er wel snel bij, want nieuwe collectie van Floris van Bommel gaan in de gangbare maten altijd ontzettend snel.

2. Floris van Bommel schoenen Grijs 3D

Stijlvolle schoen van Floris van Bommel, gemaakt van grijs leer met geometrische structuur print en metallic effect. Deze schoenen geven een opvallend en ontzettend gaaf 3D effect. Helemaal mooi gestyled met de bijbehorende Floris van Bommel riem. Ideaal voor kerst en feestelijke gelegenheden.

3. Floris van Bommel schoenen Grijs kubus

Mooie schoenen van het merk Floris van Bommel. De schoenen zijn gemaakt van grijs leer met kubus structuur. Een mooie print, maar niet zo opvallend als de bovenstaande twee. Perfect geschikt voor mensen die net iets anders willen, maar niet over the top. De schoenen zijn verkrijgbaar met bijpassende riem.

4. Floris van Bommel schoenen blauw kubus

Prachtige donkerblauwe schoenen van het merk Floris van Bommel, gemaakt van leer met kubus structuur. Door de excentrieke print van de schoenen zijn ze ideaal voor feestelijke gelegenheden. De kleur van de schoen houdt het geheel ondanks de drukke print toch stijlvol en rustig. Heel mooi met de bijpassende riem.

5. Floris van Bommel boots blauw snake

Deze Chelsea boots van Floris van Bommel zijn gemaakt van donkerblauw leer met snake print. De laarzen hebben elastische inkepingen aan de zijkanten, een brogue look en een opvallende, rode loopzool. De laarzen kunnen zowel netjes als casual gedragen worden. 

6. Floris van Bommel boots cognac snake

Hele gave Chelsea boots van het merk Floris van Bommel, gemaakt van cognac leer met snake print. De laarzen hebben een elastische instap met een stoere gesp. Leuk in combinatie met een jeans en sweater, maar kunnen ook prima met een nette look gedragen worden om de outfit wat stoerder te maken. 

 

In deze collectie zijn alle trends van het moment verwerkt: structuur prints, metallic effecten en de kleur rood. Zoals je gewend bent van Floris heeft de collectie gekke details, zoals een drukke print op de loopzool. Met dit merk kun je de plank nooit misslaan!

Houdt jij van de heftige geometrische structuur print of de iets subtielere kubus print? Of ben je meer een type voor de casual boots?