Nubikk zomercollectie 2018

De zomercollectie Nubikk schoenen komt binnendruppelen! Een mooi aantal Nubikk sneakers staan inmiddels al op de website en bij ons in de winkel! De schoenen van Nubikk zijn stuk voor stuk gemaakt van robuuste en sterke materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is de collectie ontzettend hip. We laten jullie een greep uit de nieuwe collectie van Nubikk schoenen SS2018 zien. 

1. Nubikk sneaker grey suède - SS2018

Witte sneakers zijn helemaal de trend in de zomercollectie van 2018, houd je niet zo van het hele witte? Geen probleem deze lichtgrijze sneakers zijn wel minstens net zo hot! Je kunt ze goed combineren want grijs kleurt overal bij! De sneaker heeft een dikke rubberen loopzool. (Ook dit is een eigenschap van sneakers die we nog veel zullen terug zien in de zomercollectie).

2. NUBIKK SNEAKER WHITE GOLD LIZARD - SS2018

In de voorgaande collectie zagen we ook in de Nubikk collectie een aantal schoenen met een textuurprint, deze trend zet zich nog even voort en gaat in dit geval gepaard met een andere zomer trend, namelijk; Goud. In veel Nubikk sneakers uit de zomercollectie 2018 zien we goud verwerkt. Deze sneaker is volledig van goud leer met een lizard textuurprint gemaakt.

3. NUBIKK SNEAKER DARKGREEN NUBUCK - SS2018

Voor groen geldt ook, dit is een blijvende trend. In het afgelopen seizoen hebben we veel groene schoenen gezien en in de zomercollectie 2018 zien we ook weer veel groen. Gaaf! De dikke witte loopzool geeft een mooi contrast!

4. NUBIKK SNEAKER GOLD LEATHER - SS2018

Deze Nubikk sneakers zijn volledige gemaakt van trendy goudkleurig leer. Op de hak zit een zwart leren patch. 

5. NUBIKK SNEAKER LEOPARD PONY - SS2018

Een andere trend voor de zomercollectie 2018 is het ruwharige leer, in dit geval met een luipaard print! De sneaker is erg sportief en eigenzinnig. Ben jij een trendzetter? Dan is dit een schoen voor jou!

6. NUBIKK SNEAKER GOLD LEATHER - SS2018

Deze Nubikk sneakers dragen een combinatie van twee zomer 2018 trends, namelijk het gouden leer en het ruwharige leer met panterprint. De combinatie is geweldig! 

7. NUBIKK SNEAKER WHITE LEATHER - SS2018

Deze vlotte Nubikk sneakers zijn gemaakt van wit leer. Ook deze sneakers hebben een mooie zwarte lijn in de loopzool die een gaaf contrast creëert. Ook in deze sneaker zien we wat goud terug komen, namelijk in de haakjes voor de veters, de merknaam op de hak en de goudleren patch bovenaan de hak.

8. NUBIKK SNEAKER GREY NUBUCK - SS2018

Deze gave Nubikk sneakers zijn gemaakt van grijs nubuck leer. Het is een vlotte sneaker die je bij veel kleding kunt dragen! Een opvallend detail is de loopzool waarin transparant rubber is verwerkt.

9. NUBIKK SNEAKER WHITE PYTHON - SS2018

Een echte blijver is toch ook de witte sneaker van Nubikk met zijn schubben textuur! Erg mooi uitgevoerd met de gouden veter klipjes!

10. NUBIKK SNEAKER DARKGREEN LIZARD - SS2018

Om weer even terug te komen op de groene trend heeft Nubikk in de zomercollectie 2018 ook deze gave schoenen! Ze zijn gemaakt van groen leer met een lizard print! erg mooi!

Bekijk hier de volledige Nubikk 2018 zomercollectie!