Nieuwe collectie Nubikk schoenen voor dames herfst/winter 2022-2023

De nieuwe collectie Nubikk dames schoenen is grotendeels binnen. En wij zijn zelf laaiend enthousiast! Nubikk speelt in op alle nieuwste trends van het moment: De Nineties, Seventies, runners, veterboots, hoge laarzen. Noem het maar op en Nubikk heeft het in de collectie. 

In dit artikel laten we de, naar onze mening, leukste modelletjes zien uit de nieuwe collectie. Wil je liever direct door de hele collectie Nubikk damesschoenen scrollen? Klik dan op de hiervoor genoemde link. 

Nubikk Buxton basket sneakers

Basket sneakers zijn een trend uit de jaren negentig, die je dit seizoen veel voorbij ziet komen. Zowel in hoog als laag model. Deze mooie dames sneakers van Nubikk zijn uitgevoerd in een zwart-wit gekleurd, laag model. Dit paar sneakers maakt elke outfit stoer en sportief. 

Je shopt deze Nubikk basket sneakers hier. >>

Nubikk Ace Yada enkellaarsjes

Wij zijn gek op deze prachtige enkellaarsjes met uitlopende, jaren zeventig stijl hak. En een mooie, puntige neus. Deze laarsjes geven een hele speelse, vrouwelijke en elegantie look. Dit model is uitgevoerd in een diepe kleur bruin, maar het paar is ook beschikbaar in wit. Voor het echte retro gevoel. 

Je shopt deze Nubikk enkellaarsjes hier. >>

Nubikk Flore Montagne boots

Met dit veterlaarsje (of hoge veterschoen) voldoet Nubikk helemaal aan de Nineties trend. Veterschoenen met doorgestikte neus en een dikke loopzool met grof profiel. Deze super stoere schoenen hebben we in zwart en beige. 

Je shopt deze Nubikk veterboots hier. >>

Nubikk Roque Roman sneakers

Beige en wit zijn dé trend kleuren van het winter seizoen. Deze sneaker voldoet helemaal aan de nieuwste trends van het moment: opvallende veters, een dikke zool en doorgestikte neus. Ze zijn heel makkelijk te combineren door hun neutrale kleur. En ze lopen heerlijk!

Je shopt deze Nubikk dames sneakers hier. >>

Nubikk Laarzen Isa Bella

Nadat we jarenlang bijna alleen maar enkellaarsjes hebben gedragen, zien we nu weer veel hoge laarzen in het assortiment. Heerlijk! Hoge laarzen zijn ontzettend fijn in de winter, omdat je zo elke outfit lekker warm houdt. Je kunt er zelfs nog dikke ski sokken in dragen, zonder dat iemand het door heeft. Deze mooie laarzen hebben een spitse neus en blok hak en zijn beschikbaar in beige suède en zwart leer. 

Deze mooie Nubikk laarzen shop je hier. >>

Nubikk veterschoen Frankie June

Veterboots waren afgelopen seizoenen al razend populair en dit gaat voorlopig niet veranderen. Ze staan stoer, lopen prettig en zijn heel makkelijk te combineren. De laarsjes worden dit seizoen alleen iets grover uitgevoerd dan afgelopen seizoenen. We hebben dit leuke veterlaarsje in taupe suède en zwart leer. 

Je shopt deze Nubikk veterboots hier. >>

Nubikk Lila Ross sneakers

Runner sneakers zijn een hot item dit seizoen! Runners lopen heerlijk en maken je outfit direct heel stoer en sportief. Deze mooie sneakers hebben een dikkere, grovere zool en zijn uitgevoerd in wit, taupe en lila. 

Je shopt deze runner sneakers hier. >>

Nubikk Lana Pilar laarsjes

Wederom van die leuke dames laarsjes in een Seventies stijl. Uitgevoerd in wit, glad leer met stompe neus en uitlopende blok hakken in contrast kleur. De fikse blokhak biedt niet alleen steun tijdens het lopen, hij laat je benen ook nog eens mooier uitkomen en je optisch langer lijken. Het geheel is edgy, opvallend en helemaal fashionista proof! 

Je shopt deze seventies laarsjes van Nubikk hier. >>

Nubikk Venga bootie

Waan je weer helemaal in de 90s met deze Venga Booties van Nubikk met een fikse platformzool. De boots hebben een subtiele belijning over de voorkant, een opstaande rand rondom, een toffe logo print in de voering en een fikse blokhak. Je trekt de laarsjes gemakkelijk aan met de rits aan de zijkant. 

Je shopt deze laarsjes hier. >>

Nubikk Ross Trek Egde sneakers

De Ross Trek heeft er een nieuw familielid bij met deze zwart leren Edge Black Glitter sneakers, een echte must-have voor de Nubikk fan. Het heeft een opvallend zilveren glittermotief, een mooi lagenspel en een toffe belijning op de zijkant. Je schiet de sneakers gemakkelijk aan en ze zitten fantastisch aan de voeten door de gewatteerde elementen, fijne pasvorm en lichtgewicht zool. 

Je shopt deze Nubikk trek sneakers hier. >>

Nubikk Frankie Finch biker boots

Deze unieke taupe suède Nubikk bikerboots zijn een must-have voor de stoere dames. Ze hebben een subtiele spiegelnaad, opvallende gespen en een dubbel gestikte zool. Je trekt de boots gemakkelijk aan met de rits op de zijkant. Met deze schoenen ben je helemaal najaar/winter proof!

Je shopt deze Nubikk biker boots hier. >>

Nubikk Fae Ruby boots

De Fae Ruby heeft een edgy look met een spiegelnaad, een hoge tong, opvallende stikwerk belijningen op de zijkant en twee gespen rondom. Andere toffe details zijn de grove profielzool, de de omslag op de achterkant en de kartelrand rondom.

Je koopt deze stoere Nubikk boots hier. >>

Er komt nog steeds nieuwe collectie binnen dus neem vooral af en toe een kijkje in onze webshop! 

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter