Ecco Irving Coffee Flutter

€99,95 €79,96
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Bruin
Model Loafers
Materiaal Nubuck
Voering Natuurlijk Textiel
Zool Rubber
Hakhoogte Plat
Uitneembaar voetbed Ja
Sluiting Niet Van Toepassing
Kenmerken Afwerking Leer & Lagenspel
Leverancierscode 511744-02072

Comfortabele bruine nubuck leren Ecco instappers met een uitneembaar voetbed. Ze hebben een mooi lagenspel, elastische inzetten op de zijkant, een stoere afwerking van het leer en opvallende stikwerk belijningen. Je loopt zo in de loafers weg door de fantastische pasvorm en lichtgewicht zool, je voelt ze niet eens aan de voeten. Door de bruine kleur match je ze ook met praktisch elke outfit.

Draag de Ecco loafers onder een nette broek en een blouse of ga voor een spijkerbroek en trui en je kunt zo op pad. 

Bestel je favoriete paar schoenen online of kom gezellig langs in onze winkel om te passen. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is nog dezelfde dag verzonden. We versturen gratis binnen Nederland bij bestellingen vanaf €40,-. Nog lang niet uitgekeken en gewinkeld? Meld je dan aan als loyalty member en spaar voor (online) shoptegoed bij je toekomstige aankopen. 

Steenbergen Schoenen is al 75 jaar een vertrouwd gezicht in de Rijssense winkelstraat. Anno 2021 zitten we als derde generatie Steenbergens nog steeds in hetzelfde pand als waar opa in 1946 begonnen is. Elk seizoen hebben we weer een toffe samengestelde collectie voor jong en oud met meer dan 70  merken.  

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen