Ecco Veterschoen Irving Donkerbruin

€99,95 €79,96
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Bruin
Model Veterschoenen
Materiaal Leer
Voering Natuurlijk Textiel
Zool Rubber
Hakhoogte Plat
Uitneembaar voetbed Ja
Sluiting Veters
Kenmerken Perforaties & Kleurverloop
Leverancierscode 511734-55738

Sportieve bruin leren Ecco veterschoenen met een fantastisch subtiel kleurverloop, een perforatie band op de zijkant en een textiele bovenrand en tong. Andere toffe details zijn de rubberen opzet op de achterkant en het lagenspel. Door de gewatteerde elementen, de lichtgewicht zool en de fijne pasvorm zitten deze veterschoenen geweldig aan de voeten. Je kunt ze ook dragen met steunzolen. 

Schiet de veterschoenen aan onder een spijkerbroek en een blouse met trui en je kunt zo op pad. 

Bestel je favoriete paar schoenen online of kom gezellig langs in de winkel om te passen. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is nog dezelfde dag verzonden. Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf €40,-. Nog meer leuke items gezien? Meld je dan aan als loyalty member en spaar voor online shoptegoed bij toekomstige aankopen. 

Steenbergen Schoenen is al 75 jaar een vast gezicht in de Rijssense winkelstraat. We zitten al sinds de oprichting in 1946 in hetzelfde pand. Opa Steenbergen heeft de passie voor schoenen doorgegeven op de volgende generaties wat maakt dat Steenbergen Schoenen een echte familiewinkel is. Elk seizoen hebben we weer een ruim aanbod voor jong en oud. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen