Gamonza Schoudertas Nero Leer

€199,95
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Zwart
Afmetingen 43 x 11 x 31 cm
Materiaal Leer
Leverancierscode Gamonza

Stijlvolle zwart leren Gamonza schoudertas van het Italiaanse merk Giorgio. Met deze tas kom je altijd goed voorbereid aan. Het is namelijk voorzien van drie ruime opbergvakken, waarbij het achterste ruimte bied voor een laptop. De overige vakken bieden genoeg plek voor het opbergen van je lunch, reisdocumenten en vergaderpapieren. Leuk is dat je deze Giorgio tas zowel met als zonder schouderband kunt dragen. Hij is dus naast stylish ook nog eens super comfortabel om mee te nemen. Met een rits sluit je elk vak afzonderlijk af. 

Moet jij deze tas echt hebben? Bestel hem dan snel online of kom langs in de winkel. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is nog dezelfde dag verzonden. Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf €40,-. Nog meer leuke items gezien in onze (web)shop? Meld je dan aan als loyalty member en spaar voor (online) shoptegoed. 

Steenbergen Schoenen is al 75 jaar een vertrouwd gezicht in de Rijssense winkelstraat. Opgericht in 1946 door opa Steenbergen en overgegaan van generatie op generatie, een echte familiewinkel dus. Elk seizoen hebben we weer een ruim aanbod van meer dan 70 merken voor jong en oud. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen