Giorgio Laarzen Boy Gunmetal Blauw

€229,95 €137,97
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Grijs
Model Chelsea Boots
Materiaal Suède
Voering Leer
Zool Rubber
Hakhoogte Plat
Uitneembaar voetbed Nee
Sluiting Rits
Kenmerken Kleurverloop & Stikwerk
Leverancierscode 6120502-859

Je kunt er niet omheen dit seizoen, de chelsea boots zijn de fashion trend van het najaar. Deze Giorgio boots zien er super uit met het ruwere suède, de subtiele kleurverloop en de fantastisch stikwerk belijning. De rits maakt dat je ze makkelijk aan kunt trekken. Door de goede pasvorm en stevige zool zitten de chelsea boots super aan de voeten. Het geheel is stoer, stylish en helemaal najaar proof. 

How to wear? Stijl ze met een spijkerbroek en lekkere trui en je bent 'good to go' voor die lekkere lange wandeling. 

Iets gevonden waar je helemaal blij van wordt? Bestel het dan online of kom gezellig langs in de winkel. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. We versturen gratis binnen Nederland vanaf €40,-. Niet tevreden? Dan kun je tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Wordt loyalty member en spaar voor (online) shoptegoed. 

Steenbergen Schoenen is al sinds 1946 een begrip in Rijssen en omstreken met opa Steenbergen als oprichter. Anno 2021 werken we als derde generatie nog steeds vanuit dezelfde passie en helpen we dagelijks jong en oud met het vinden van de perfecte schoenen. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen