Veterboots en bikerboots

Veterboots zijn de nieuwe trend om zowel casual als netjes te dragen. Steenbergen Schoenen heeft een brede collectie met merken als Giorgio, Floris van Bommel en HUB.

Sorteren op:
Sorteren op:

Mannen willen kwaliteit, functionaliteit én stijl. Om deze reden zie je steeds meer mannen met laarzen. Ze bieden een goede bescherming tegen het weer door het hoge model en ze bieden stevigheid. Daarnaast zien ze er modieus en stoer uit. Een stevig paar herenboots mogen eigenlijk niet in je kast ontbreken.

Waar we ze eerst alleen maar voor vrouwen zagen zijn de veterboots dit najaar ook helemaal hip voor de man. Of het nu gaat om robuuste varianten met slangenprint van bijvoorbeeld Floris van Bommel onder een jeans of een het klassiekere glad cognac leer bij Giorgio voor onder een nette broek, alles is mogelijk en helemaal trendy! Benieuwd? Kijk dan snel bij de collectie veterboots en bikerboots. 

Vandaag besteld voor 15:00 uur is de volgende (werk)dag in huis! De verzending is gratis en u heeft ook nog eens 30 dagen bedenktijd.