Miendl Veterschoen Montreal GTX Zwart

€179,95
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Zwart
Model Veterschoenen
Materiaal Nubuck
Voering Natuurlijk Textiel
Zool Rubber
Hakhoogte Plat
Uitneembaar voetbed Ja
Sluiting Veters
Kenmerken Perforaties
Leverancierscode 4669-01

Op deze zwarte nubuck leren Meindl veterschoenen loop je met veel plezier kilometers weg dit najaar. Ze hebben een perforatie motief op de wreef en zijkant, geblokte veters, een grijs grijs accent en een robuuste zool. Je voelt ze haast niet aan de voeten door de fijne psavorm en de gewatteerde elementen. Leuk detail is dat je de Meindls met steunzolen kunt dragen.

Bestel jouw favoriete paar schoenen op werkdagen voor 15:00 uur en wij verzenden ze nog dezelfde dag. Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €40,-. Niet helemaal tevreden? Dan kun je tot 14 dagen na ontvangst je order retourneren. Helemaal enthousiast over ons aanbod? Meld je aan als loyalty member en spaar voor (online) shoptegoed. 

Steenbergen Schoenen is al sinds de oprichting in 1946 een waar begrip in Rijssen en omstreken met opa Steenbergen als oprichter, verkoper en schoenmaker. Anno 2021 is de derde generatie aan zet en werken we nog dagelijks met dezelfde passie in het pand waar opa zoveel jaar geleden begon.Trek je broek, trui en regenjas erbij aan en je bent er helemaal klaar voor. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen