Veterschoenen

Bij Steenbergen Schoenen hebben we een grote collectie meisjesschoenen met veel verschillende modellen, van klassiek tot modellen in de hipste uitvoering en kleuren.

Sorteren op:
Sorteren op:

Veterschoenen doen het al tientallen jaren goed en zullen ook nooit uit de mode raken. De meisjesschoenen zitten comfortabel doordat je ze zo strak kunt vastmaken als je zelf wilt. Veterschoenen zijn te combineren met vele verschillende kledingstijlen en zijn daarom een echte must-have voor je garderobe. Bij Steenbergen Schoenen hebben we een grote collectie meisjesschoenen met veel verschillende modellen, van klassiek tot modellen in de hipste uitvoering en kleuren.

Een trend die je nu veel ziet is de brocante look. Deze schoenen kunnen goed gedragen worden bij vrijetijdskleding, maar zijn ook zeer geschikt voor nette gelegenheden. Bekijk onze leuke brocante schoenen van CLIC of HIP. Beide merken zijn experts op gebied van kinderschoenen en bieden alleen de beste pasvorm en materialen aan in hun collectie meisjesschoenen. Clic schoenen zijn zeer geliefd bij de kinderen en bieden altijd de laatste trends aan.

Is je meid wat stoerder? Kies dan voor één van onze veterboots, bijvoorbeeld van Giga schoenen. Veterboots zijn ook heerlijk warm en beschermen voeten tegen wind, regen en kou. Zo kunnen ze ook met kouder en natter weer buiten ravotten.

Goede steun in de schoenen is erg belangrijk, vooral bij kindervoeten die nog in de groei zijn. Met goede steun kun je voorkomen dat ze later knie- en rugklachten krijgen. Onze meisjesschoenen met veters bieden een goede steun en hebben in de meeste gevallen ook een uitneembare binnenzool zodat er eventueel een steunzool geplaatst kan worden. Je doet je dochter dus ook op de lange termijn een groot plezier door meisjesschoenen van hoogwaardige kwaliteit te kopen.

Vandaag voor 15:00 besteld? Dan heb je de schoenen de volgende (werk)dag al in huis!