Gabor Pumps Taupe Ketting Muskat Gold

€114,95 €68,97
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Taupe
Model Pumps
Materiaal Suède
Voering Leer
Zool Rubber
Hakhoogte Blokhak: 4 cm
Uitneembaar voetbed Nee
Sluiting Niet Van Toepassing
Kenmerken Spiegelnaad & Spitse Neus
Leverancierscode 91.441.18

Taupe is een warme kleur met een chique feel en een van de trendkleuren dit najaar. Deze Gabor pumps zijn dus uiterst stylish en trendy. Ze hebben een subtiele spiegelnaad, een opvallende ketting met goudkleurige accenten en een kleine blokhak. De hak maakt dat je optisch net dat beetje langer lijkt. Je schiet de pumps gemakkelijk aan en ze zitten subliem aan de voeten door de lichte materialen, stevige zool en sublieme pasvorm.

Combineer de pumps met een mooie maxi rok en trui of een tof broekpak en je bent klaar voor het najaar.

Zie jij jezelf al rondlopen op deze Gabors? Bestel ze dan snel online of kom langs in de winkel. Op werkdagen voor 15:00 uur bestellen, is nog dezelfde dag verzonden. We versturen gratis binnen Nederland bij bestellingen vanaf €40,-. Toch niet helemaal tevreden? Dan kun je tot 14 dagen na aankoop je items retourneren. Word je helemaal enthousiast van onze collecties? Meld je dan aan als loyalty member en spaar bij toekomstige aankopen voor (online) shoptegoed. 

Steenbergen Schoenen is al sinds 1946 een begrip in Rijssen met opa Steenbergen als oprichter, schoenmaker en verkoper. We zijn als derde generatie Steenbergens nog steeds gevestigd in het pand waar opa ooit begonnen is. Elk seizoen hebben we een mooie collectie voor jong en oud. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen