Nubikk Cross Road Beige Combi

€179,95 €89,97
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Beige
Model Veterboots
Materiaal Leer & Suède
Voering Natuurlijk Textiel
Zool Rubber
Hakhoogte Plat
Uitneembaar voetbed Ja
Sluiting Veters
Kenmerken Zwart Accent & Driekleurige Zool
Leverancierscode 21057100-22X

De Cross Roads zijn een perfecte aanvulling van je voorjaarsgarderobe. Ze hebben een frisse look met wit leren inzetten, een zwart suède inzet op de hiel, een gedeeltelijk rubberen vetervlak en witte veters. Andere toffe details zijn de kartelrand op de tong, de driekleurge zool en de oplopende zool op de hak. Je voelt de sneakers amper aan de voeten door de zachte elementen, stevige zool en fijne pasvorm. Het geheel is fris, stoer en helemaal voorjaar proof. 

Combineer de Nubikks met een tof broekpak naar kantoor of ga voor een zwierige maxi jurk naar een feestje. 

Moet jij deze sneakers echt hebben? Bestel ze dan snel. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Gratis verzending binnen Nederland. Registreer je en spaar bij elke aankoop voor (online) shoptegoed. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. 

Steenbergen Schoenen is al sinds 1946 een begrip in Rijssen met opa Steenbergen als oprichter, schoenmaker en verkoper. We zijn als derde generatie Steenbergens nog steeds gevestigd in het pand waar opa ooit begonnen is. Elk seizoen hebben we een mooie collectie voor jong en oud. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen