10x De leukste nieuwe collectie meisjesschoenen - Winter 2022/2023

Met oog op het nieuwe schooljaar zijn velen ook alvast op zoek naar een nieuw paar meisjesschoenen. Maar wat zijn nu de trends van seizoen herfst / winter 2022 – 2023? Wij benoemen kort de trends en hebben een aantal hele leuke, nieuwe meisjesschoenen op een rijtje gezet. 

Dit seizoen zie je heel veel natuurtinten zoals beige en khaki. Dit seizoen zie je veel enkellaarsjes en hoge sneakers. Veel gespen, chelsea boots en veterboots. 

Giga beige chelsea boots

Met deze taupe suède GIGA chelsea boots aan de voeten is je dochter helemaal klaar voor het najaar. Ze hebben prachtige details zoals de doorgestikte rubberen rand rondom, de donkere elastische inzet en de logo tape op de achterkant. Aantrekken is gemakkelijk door de rits aan de zijkant. Je stoere meid zal de boots met veel plezier dragen door de goede pasvorm, stevige zool en elastische inzet die net wat meer speling geeft. 

Product: Giga Chelsea Boots Elmwood.

Nubikk Ross Trek meisjes sneakers

Is jouw dochter(tje) een kleine diva die wel houd van een beetje glitter en glamour? Check dan deze shiny Ross Trek JR sneakers. Ze hebben zilveren pailletten op de zijkant, een stoer wit lijn motief en een metallic gouden hielvlak. Andere toffe details zijn de roze leren vlakken, het lavendel kleurige vetervlak en de wit met zwarte zool. Je stoere meid schiet de sneakers gemakkelijk aan en ze zitten super aan de voeten door de fijne pasvorm, stevige zool en gewatteerde elementen.

Product: Nubikk Ross Trek Jr. Sneakers.

Red Rag veterboots fuchsia

Vind jouw kleine meid het niet erg om op te vallen? Dan zijn deze fuchsia leren Red Rag veterboots een echte must-have voor d'r. Ze vallen op door de knalkleur, de stiksels op de zijkant, zwarte veters en de multi kleurige veterringen. Je dochtertje trekt de boots gemakkelijk zelf aan met de rits aan de binnenkant. Ze zitten fantastisch aan de voeten door de gewatteerde tong, goede pasvorm en stevige zool. Je kunt echt niet om deze boots heen! Durft jouw dochter ze aan? 

Product: Red Rag Veterboots Fuchsia.

Red Rag beige biker boots

Een fris kleurtje in het najaar? Het kan dit seizoen waar lichte kleuren een van de trends zijn. Deze beige leren Red Rag bikerboots zijn dus een echte must-have voor je dochter. Ze hebben een fijn motief in het leer, brede gespen met goud accenten en een grove rits op de voorkant. Aantrekken heeft je dochter zo gefixt met de rits op de zijkant.

Product: Red Rag Bikerboots Beige Gesp.

Shoesme Veterschoentjes

Stoere beige nubuck leren Shoesme basket veterschoentjes die je voor zowel de jongens als meiden kunt dragen. Ze hebben perforaties op de wreef, een bijzonder lagenspel en een toffe tekst opdruk op de zijkant. Extra mooi is dat de schoentjes volledig in het beige zijn uitgevoerd. Aantrekken doe je gemakkelijk met de klittenbandsluiting. 

Product: Shoesme Veterschoentjes Babyproof Beige.

HIP sneakers 

Met deze taupe suède HIP sneakers aan de voeten steelt je dochter(tje) zeker weten de show! Ze vallen lekker op met de metallic bronzen accenten, de pailletten, de metallic zilveren inzetten en het crash motief. Je grote vriendin trekt de sneakers gemakkelijk zelf aan met de rits aan de zijkant. De gewatteerde elementen, stevige zool en fijne pasvorm maken de HIPs een genot aan de voeten.

Shop deze HIP sneakers hier. >>

Shoesme Boots goud

Stoere gouden leren Shoesme bikerboots voor de girls. Ze hebben een shiny glitter finish, een zwarte stootneus en zool en een beige textiele bovenrand. Je dochtertje trekt de boots gemakkelijk zelf aan met een rits op de zijkant. Met behulp van de veters kan ze zelf bepalen hoe strak ze de schoentjes wil hebben zitten.

Product: Shoesme Bikerboots Goud.

Nubikk Biker boots

Te gaaf, de Fae Aubine veterboots zijn er nu ook een girls variant! Deze stoere zwart leren Nubikk veterboots zijn een must-have voor de stoere meiden. Ze hebben een opvallende smiley op de veters, een omslag op de achterkant en een niet te missen logo tape op de hiel.

Deze schoenen zijn ook verkrijgbaar in volwassen dames maten. Dus super leuk voor een mama en mini combinatie!

Shop de meisjes variant hier. En de variant voor mama hier. 

NIK & NIK sneakers beige

Deze toffe beige suède sneakers uit de ONE COLLECTION van Nik & Nik zijn echte trendsetters dit najaar door de frisse kleur, runnerzool en stoere look. Mooie details zijn het lagenspel, de zwarte veters en het samenspel van verschillende materialen. 

Product: Nik & Nik Sneakers Beige.

Nubikk veterboots Fae

De Fae Aubine is er nu ook voor de girls in de vorm van deze beige Nubikk veterboots. Super stoer natuurlijk met de spiegelnaad, smiley op de voorkant, logo tape en omslag op de achterkant. De kleur en materiaalcombi maakt ze fris, stoer en gemakkelijk te matchen. 

Product: Nubikk Veterboots Fae Aubine.

Wil je liever de gehele collectie bekijken? Kies hier je favoriete merk: GIGA schoenen, Nubikk kinderschoenen, HIP, Trackstyle, Nik & Nik, Pinoccio, Clic!, Shoesme, Red Rag

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter