Veterschoenen

Onze veterschoenen doen het al tientallen jaren erg goed. Dit is ook niet zo gek, want veterschoenen zijn te combineren met vele verschillende kledingstijlen en zijn daarom een echte musthave voor je garderobe. Steenbergen schoenen heeft ruime collectie.

Sorteren op:
Sorteren op:

Dames veterschoenen kopen

Onze veterschoenen doen het al tientallen jaren erg goed. Dit is ook niet zo gek, want veterschoenen zijn te combineren met vele verschillende kledingstijlen en zijn daarom een echte musthave voor je garderobe. Steenbergen schoenen heeft een mooie ruime collectie met merken als Via Vai en Gabor. 

Veterschoenen zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en kleuren; hoge veterschoenen, lage veterschoenen, veterschoenen met hak, stoere veterschoenen, sportieve veterschoenen en elegante veterschoenen. Dus voor ieders wat wils. 

Doordat veterschoenen weer helemaal terug zijn in het straatbeeld worden ze uitgevoerd in vele verschillende modellen. Zo worden verschillende en unieke combinaties van materialen gebruikt zoals suède, lak en metallic. Ook zie je steeds meer speelse accenten, denk aan franje, studs en peperneuzen. Op deze manier zijn de schoenen netjes te dragen maar ook casual in je vrije tijd.

Damesschoenen met een brogue look zijn momenteel erg in trek. Dit zijn schoenen met werkjes die hun oorsprong hebben in Schotland en Scandinavië en oorspronkelijk gedragen werden als werkschoenen. Halverwege de twintigste eeuw kregen de schoenen een metamorfose en werden ze zeer populair als fashion item. Deze kunnen namelijk zowel bij vrijetijdskleding gedragen worden als representatief naar je werk. Handig toch? Steenbergen schoenen heeft verschillende leuke brocante modellen van onder andere Gabor en Paul Green. 

De bekende desert boots van Clarks, heeft afgelopen tijd een sterke comeback gemaakt en kunnen casual stoer gedragen worden met een jeans, maar kunnen ook prima netjes gedragen worden met bijvoorbeeld een zwarte broek en een losse blouse. Clarks zijn gemaakt van soepel suède en lopen heerlijk.