Wijdte K

Sorteren op:
Sorteren op:

Damesschoenen Comfort wijdtemaat K

Wie zegt dat je op klasse en stijl in moet boeten met een K-leest breedtemaat, heeft nog nooit bij Steenbergen Schoenen gekeken. We hebben grote merken als Gabor, Hassia, Durea, Waldläufer en Solidus in de collectie. Van sneakers tot pumps, instappers en laarsjes! 

Trendy comfort schoenen in een K-Wijdte bij Steenbergen schoenen met diverse schoenen van o.a. Solidus. Van veterschoenen tot sneakers en van witte schoenen tot grijs met print. Mensen met een speciale wijdtemaat hoeven absoluut niet in te leveren op modieus zijn! 

Kijk rustig rond en wie weet zie je jouw droomschoen. Elk seizoen hebben we weer een modieuze collectie! Het loont ook absoluut om naar de winkel in Rijssen te komen. We hebben een hele grote afdeling met comfort schoenen en helpen je graag onder het genot van een kopje koffie. 

Bestel je favoriete schoen op werkdagen voor 15:00 uur en je hebt ze de volgende (werk)dag al in huis! Gratis verzonden en ook nog een bedenktijd van 30 dagen, wat wil een mens nog meer?! Zo kun je jouw comfort schoenen in alle rust passen. Niet helemaal tevreden? Je mag de schoenen zonder reden binnen 14 dagen terugsturen. 

We hebben een groot aanbod in de wijdtes F tot en met M. Van sneakers tot veterboots en van wit tot bont gekleurd, alles is mogelijk bij ons.