Laarzen

Herenlaarzen zijn volledig geaccepteerd in het straatbeeld. Of het nu gaat om stoere laarzen met een bonten voering voor een casual uitstraling of om nette laars voor onder een nette broek voor een nettere look.

Sorteren op:
Sorteren op:

Mannen willen kwaliteit, functionaliteit én stijl. Om deze reden zie je steeds meer mannen met laarzen. Ze bieden een goede bescherming tegen het weer door het hoge model en ze bieden stevigheid. Daarnaast zien ze er modieus en stoer uit. Een stevig paar herenboots mogen eigenlijk niet in je kast ontbreken.

Erg populair op dit moment zijn de Chelsea boots. Dit zijn enkellaarzen met elastiek aan weerszijden. De laarzen zijn robuust en casual met een stoere uitstraling. De chelsea boots waren al eens helemaal hot in de jaren 60, doordat iconen als the Beatles ze veelal droegen. Nadat ze even uit het straatbeeld verdwenen waren zijn ze nu weer helemaal terug van weggeweest. Bekijk bijvoorbeeld de Chelsea boots van het merk Panama jack. Robuust, mannelijk en zeer comfortabel. De mooie robuuste laarzen hebben een grof profiel met goede grip, iets wat natuurlijk erg handig is in de winter.

We hebben ook iets hogere heren laarzen met een heerlijk warme voering. Met een goede verzorging gaan deze laarzen heel lang mee. Bekijk voor onderhoud ons assortiment met bijvoorbeeld schoensmeer, poetsborstels en sprays. Ook hebben we heerlijk warme bijpassende sokken. Je zult het weer en wind kunnen doorstaan in ons koude landje.

Bij Steenbergen schoenen bestel je je paar laarzen makkelijk en snel want voor 15:00 besteld is de volgende (werk)dag al geleverd. Verzending is helemaal gratis