Veterschoenen

Veterschoenen zijn de perfecte schoenen om op te ravotten, te voetballen en te klimmen en klauteren. Bekijk onze perfecte outdoor stappers snel hieronder!

Sorteren op:
Sorteren op:

Veterschoenen doen het al tientallen jaren goed en zullen ook nooit uit de mode raken. De schoenen zitten comfortabel doordat je ze zo strak kunt vastmaken als je zelf wilt.

De perfecte schoenen om op te ravotten, te voetballen en te klimmen en klauteren. Veterschoenen zijn te combineren met vele verschillende kledingstijlen en zijn daarom een echte musthave voor je garderobe. Wij hebben voor jongens een hele leuke collectie met schoenen van topmerken als Red Rag en Trackstyle.

Goede steun is erg belangrijk, vooral bij kindervoeten die nog in de groei zijn. Met goede steun kun je voorkomen dat ze later knie- en rugklachten krijgen. Onze veterschoenen bieden een goede steun en hebben in de meeste gevallen ook een uitneembare binnenzool zodat er eventueel een steunzool geplaatst kan worden. Kijk voor jongensschoenen met uitneembare zool bijvoorbeeld bij de collectie van Shoesme of Develab.

Vandaag voor 15:00 besteld? Dan heb je de schoenen de volgende (werk)dag al in huis!