Gespschoenen

Gespschoenen zijn nu ook trendy voor vrouwen!

Sorteren op:
Sorteren op:

Gespschoenen voor dames kopen

Het Spaanse merk Pertini brengt klassieke gespschoenen voor dames op de Nederlandse markt. Gespschoenen voor dames zijn met vlagen in de mode, maar hoe dan ook altijd klassiek en tijdloos. Het merk biedt verschillende platte gespschoenen in verschillende kleuren en materialen. Denk aan glad leer, suède of lak leer. In bruin, zwart, of donkerblauw. Uiteraard heeft elk seizoen zijn eigen trendkleuren en eigenschappen. 

Hoe style je gespschoenen voor dames?

Deze stijl schoenen style je vooral heel netjes en klassiek. Bijvoorbeeld met een broekpak of nette pantalon en blouse. Maar je kunt er ook een casual outfit net iets netter mee maken. Een stoere, baggy spijkerbroek met opgerolde pijpen en een leren jack bijvoorbeeld. 

Er is veel mogelijk, al is de gesp schoen wel een hele specifieke schoen. Kies voor een schoen in een rustige kleur die bij de outfit past. Of maak juist een statement met je schoenen, door een compleet andere kleur te kiezen zodat de schoen de eyecatcher wordt. 

Gespschoenen voor dames shoppen in Rijssen

Wil je graag je damesschoenen komen passen? Onze winkel zit in het centrum van Rijssen. We hebben een hele grote winkel met een ruime damescollectie, kindercollectie en grote herenafdeling. Parkeren kan gewoon gratis voor de deur!

We hebben merken als Pertini, Via Vai, Gabor, Hassia, Durea, Toral, Nubikk, Waldläufer en XSensible. Daarnaast hebben we grote maten en breedtematen. Als je comfort schoenen hebt, een breedtemaat of moeilijkere voeten dan loont het zeker om even langs te komen. Ook voor een nieuw paar gespschoenen!