Ballerina's

Ballerina's worden van oudsher geassocieerd met het schoeisel van de danseressen, maar we hebben prachtige moderne varianten van deze schoen in ons aanbod.

Sorteren op:
Sorteren op:

Ballerina's online kopen

De ballerina is waarschijnlijk de meest ultieme combinatie tussen een comfortabele en een modieuze schoen. In een goed gevulde schoenenkast kunnen deze ballerina’s dan ook niet ontbreken.
De ballerina is ontwikkeld voor balletdansers, een comfortabele schoen was voor balletdansers natuurlijk erg belangrijk.
Het modieuze aspect van de ballerina werd vooral na de jaren zestig van de vorige eeuw benadrukt. Sinds die tijd hebben de schoenen het karakter waar ze nu nog steeds bekend om staan: Comfortabel en elegant. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit het schoenen assortiment. Elk seizoen vind je ze weer in wel bekende vorm. Toch lukt het de designers elk seizoen weer om de schoenen te voorzien van trendy details waardoor ze altijd voldoen aan de laatste trends.

Binnen deze categorie dames ballerina’s heb je natuurlijk verschillende type schoenen. Zo is er de klassieke ballerina met een ronde neus. De trendy variant heeft daarentegen een spitse neus. Daar tussenin vind je een brede collectie, elke ballerina heeft hierbij zo zijn eigen details. Te denken valt aan een printmotiefje in het leer, een strikje op de neus of een subtiel hakje.

Bij Steenbergen Schoenen vind je een groot assortiment ballerina’s van bekende merken zoals Hassia en Gabor. Ideaal is het feit dat de schoenen worden aangeboden vanaf maat 35 tot maat 42.

Als je voor 15:00 uur besteld, heb je de volgende dag die comfortabele en modieuze ballerina's al in huis! Ideaal toch?! En vanaf € 40,- is de verzending gratis.