Sneakers

De leukste en stoerste jongens sneakers vind je bij Steenbergen Schoenen! Geschikte jongensschoenen moeten er niet alleen cool uitzien, maar ook stevig, sterk en makkelijk aan te trekken zijn. We bieden sneakers van top merken als Giga, Red Rag, Shoesme,

Sorteren op:
Sorteren op:

Sneakers vallen erg in de smaak bij kinderen en zullen ook nooit uit de mode raken. Sneakers lopen heerlijk comfortabel en kinderen kunnen er volop mee rennen en spelen, terwijl ze er toch hip uitzien. In de meeste schoenen is ook nog rekening gehouden met een beetje groeiruimte, zodat ze er extra lang mee kunnen.

We hebben sneakers in hoge en lage modellen. Bij een hoger model hebben ze wat meer steun rondom de enkels. Erg belangrijk als ze wat zwakkere enkels hebben en goede steun nodig hebben.

De sneakers zijn in verschillende kleuren en materialen. Zo hebben we leren sneakers maar ook stevige canvas sneakers. Bekijk onze leuke modelletjes van merken als Trackstyle en Develab. De merken gaan altijd met de trends mee zodat ze elk seizoen de hipste modellen te bieden hebben.

Het is belangrijk dat kinderen de goede maat hebben. Bijna 40% van de kinderen loopt in de verkeerde maat schoenen. Twijfel je over een maat? Vraag ons gerust om advies. Je bent ook altijd welkom in onze winkel voor advies op maat.

Bestel je de schoenen vóór 15:00 uur, dan zijn ze de volgende (werk)dag in huis.