Pantoffels

Hoe fijn is het om op een koude dag thuis te komen en je schoenen te verwisselen voor heerlijk warme pantoffels? Als je voeten warm zijn, voel jij je ook direct een stuk warmer.

Sorteren op:
Sorteren op:

Hoe fijn is het om op een koude dag thuis te komen en je schoenen te verwisselen voor heerlijk warme pantoffels? Als je voeten koud zijn, voelt je hele lichaam kouder. Een goed paar warme pantoffels maakt een groot verschil en brengt je al snel in een ontspannen sfeer.

Als je eenmaal gewend bent aan pantoffels wil je ze nooit meer uittrekken! De pantoffels van Warmbat hebben een goede zool en zijn daarom prima geschikt om ook snel even naar de schuur of door je tuin te lopen. De fijne mocassin modellen van Warmbat sluiten goed aan om de voet en zijn heerlijk warm. De pantoffels van Warmbat zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer en schapenvacht. De zool is licht waardoor ze gemakkelijk en heerlijk comfortabel lopen.


Naast warme pantoffels wil je er natuurlijk ook modieus uitzien. Met onze collectie heren pantoffels sla je nooit de plank mis. Ze geven gegarandeerd warmte én een modieuze look. Pantoffels worden ook vaak gegeven als cadeau. Ken je iemand die jarig is in de herfst of winter? Je doet ze gegarandeerd een plezier met één van onze pantoffels. Je draagt ze zo niet alleen een warm hart toe, maar ook warme voeten!


Bestel je vandaag voor 15:00? Dan worden ze de volgende werkdag al bij je thuis geleverd. Je krijgt 30 dagen bedenktijd, dus mochten ze bijvoorbeeld als cadeau toch niet goed zijn dan kunnen ze nog worden geruild. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar onze winkel, wij helpen je graag!