Nieuwe collectie Durea schoenen voor dames herfst/winter 2022-2023

De nieuwe collectie van Durea voor de herfst/winter van 2022-2023 komt weer binnen! De collectie gaat mee met de nieuwste trends, maar natuurlijk met de kwaliteit en het comfort wat je gewend bent van Durea. 

In dit blog laten we je een aantal mooie modelletjes zien uit de nieuwe Durea damesschoenen collectie. Wil je direct de nieuwe collectie shoppen? Bekijk dan de categorie Durea schoenen hier. 

Hier een greep uit de nieuwe collectie!

Durea Mocassin Stijl Enkellaars

Stoere dames laarsjes van Durea, in zwart suède. Uitgevoerd volgens de allerlaatste trends: een spiegelnaad op de neus, grovere zool en een loafer band op de wreef. Makkelijke instap door de stevige ritsjes aan de binnenkant. 

Product: Durea Fox Mocassins.

Durea zwarte sneakers 

Stoere zwarte sneakers van Durea. Ze hebben een speels motief, een subtiele sleehak met shiny zwarte strepen langs de zijkant en een mooi lagenspel van verschillende materialen. Aantrekken is geen probleem met de sneakers door de rits op de zijkant. De gewatteerde elementen, stevige zool en H wijdte maken ze een genot aan de voeten. Je kunt de schoenen ook met steunzolen dragen omdat ze zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Het geheel is stoer, tijdloos en goed te combineren. 

Product: Durea Combi Sneakers Zwart.

Durea Laarsjes cognac met gesp

Mooie klassieke, doch stoere enkellaarsjes in cognac suède met grote, gouden gesp. Deze unieke cognac suède Durea enkellaarzen zijn een must-have voor de stylish dames. De perfecte mix tussen enkellaars en chelsea boot. Ze hebben een bijzonder vormgegeven elastische inzet op de zijkant, een brede gesp met goudkleurige sluiting en een tweekleurige stikwerk rand rondom de zool.

Je trekt de boots gemakkelijk aan met de rits aan de zijkant en ze zitten fantastisch aan de voeten door de goede pasvorm, stevige zool en H wijdte. Extra leuk is dat je de schoenen ook met steunzolen kunt dragen vanwege het uitneembare voetbed. De warme kleur maakt dat ze een echte winterse vibe hebben en je ze gemakkelijk kunt combineren. 

Product: Durea Enkellaars Gesp Cognac.

Durea stoere zwarte veterboots 

Je houd wel van stoer en 'anders' maar het mag niet te opvallend zijn? Dan zijn deze Durea veterboots de perfecte oplossing voor je. Rustig door het zwart maar stoer door de bijzondere print in het leer, de hoge tong, smalle veterringen en subtiele blokhak.

Je schiet de boots gemakkelijk aan met de rits aan de zijkant. Aan de voeten voel je de Durea schoenen amper door de goede pasvorm, de stevige zool en de brede hak. De K wijdte maakt dat je ook met brede voeten goed wegkomt in deze veterboots. Extra fijn is dat je ze ook met steunzolen kunt dragen door het uitneembare voetbed. 

Product: Durea Veterboots Zwart.

Durea laarsjes zwart met print

Tijdloze zwart leren Durea enkellaarzen voor de dames. Ze hebben een prachige suède inzet met een print en metallic finish op de zijkant. Aantrekken doe je gemakkelijk met de rits op de zijkant. Aan de voet zitten ze, door de stevige zool en goede pasvorm, als gegoten.

De subtiele blokhak geeft de laarsjes wat extra pit en laten je benen nog mooier uitkomen. Het uitneembare voetbed maakt dat je ze ook met steunzolen kunt dragen en de K wijdte geeft extra ruimte voor de wat bredere voet. Waar je de laarzen mee kunt combineren? Daar hoef je eigenlijk niet over na te denken omdat je ze letterlijk altijd en overal kunt dragen. 

Product: Durea Enkellaarzen Zwart Combi.

Durea gewatteerd laarsje

Deze shiny zwart leren Durea veterboots zijn een must-have voor de stoere dames. Ze hebben een lakfinish, bijzonder vormgegeven schacht met een gestikt ruitmotief en opvallende veterhaken. Aantrekken is super gemakkelijk te doen met de rits aan de binnenkant.

De gewatteerde elementen, stevige zool en goede pasvorm maken dat boots een genot aan de voeten. Het uitneembare voetbed maakt dat je ze ook met steunzolen kunt dragen. De complete look is stoer, stylish en maakt echt een statement.

Product: Durea Veterlaars Zwart Ruit.

Er komt nog steeds nieuwe collectie binnen dus neem vooral af en toe een kijkje in onze webshop! Als je geïnteresseerd bent in comfort merken (breedtematen, uitneembaar voetbed) kun je ook eens kijken bij Wolky, Xsensible, Hassia of Waldlaufer.

 

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter