Opruiming

De SUPERSALE is begonnen bij Steenbergen Schoenen! 

Moet jij je winterschoenen nog kopen? Sla dan nu je slag tijdens de SUPERSALE van Steenbergen Schoenen. We hebben ook leuke kortingen op accessoires, zodat je je outfit voor een leuke prijs af kunt stylen. 

Hoewel de winter nog niet eens echt zijn intrede heeft gedaan, shop je vanaf nu de beste merken voor nog betere prijzen! De hele familie in het nieuw voor een prikkie, wat wil je nog meer? 

Die stoere veterboots of sneakers voor je zoon en dochter van merken als Red Rag, Clic, Shoesme en HIP scoor je nu met 30% korting! 

Via Vai enkellaarzen, winterboots van Panama Jack, knielaarzen van NR Rapisardi, en nog vele meer.. De complete damescollectie (m.u.v. comfortschoenen) koop je nu met 25% korting! 

De stoere herenschoenen van merken als Blackstone, Nubikk en Tommy Hilfiger hebben nu ook 25% korting! Ben je op zoek naar een nette veterschoen? Die scoor je met een leuke korting van 20%!
Bij die leuke schoenen hoort natuurlijk een bijpassende riem. Die koop je er nu bij met de leuke korting van 10%.  

Na een lange werkdag op je nieuwe schoenen, plof je het liefst op de bank met een stel warme pantoffels aan de voeten. Ook hiermee kunnen we je helpen! We hebben een uitgebreide collectie pantoffels en muilen van topmerken als Warmbat, Rohde en Romika waar we ook 10% korting op geven! 

Je leest het wel..! Genoeg reden om NU in te slaan voor de hele familie! En het leuke is dat je, wanneer je voor 15:00 uur besteld, de schoenen morgen al in huis hebt! 

Psst.: En er zijn ook nog schoenen die EXTRA zijn afgeprijsd met kortingen tot wel 75%... 

                

Steenbergen Schoenen
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter