Schoenreparaties en restauraties bij Steenbergen Schoenen!

Schoenreparaties en restauraties bij Steenbergen Schoenen! 

Over de reparaties en restauraties 

Bij ons in de winkel kunt u niet alleen terecht om geweldige schoenen te kopen! U kunt ook uw schoenen laten repareren of oplappen door Wim Steenbergen of onze schoenmaker Gerben Engbers!

Het oppoetsen van uw schoenen is bij ons een stukje service. Voor reparaties en restauraties wordt uiteraard wel een kleine vergoeding gevraagd.

Nu vraagt u zich misschien af; wat voor reparaties voeren jullie allemaal uit? Die vraag is erg makkelijke beantwoord, namelijk: alle! Kleine reparaties als die van verbogen gespen, losse (loop)zolen, gebroken studs of veterhaakjes, bijpoetsing van leer en andere van dit soort kleine reparaties voeren wij zelf uit, dit wordt voornamelijk gedaan door meneer Steenbergen senior. Voor groter werk als grondige leer en/of loopzool restauraties beroepen wij ons op schoenmaker Gerben Engbers, hij werkt al jaren in de schoenreparatie en is een expert in zijn vakgebied. Sinds 2006 heeft hij zijn eigen zaak in Ootmarsum! Neem gerust een kijkje op zijn website en facebookpagina!

Enkele voorbeelden 

Deze gave Floris van Bommel laarzen konden wel een opknapbeurt gebruiken. Nou die hebben ze gekregen! Wat een verandering! De versleten loopzool is vervangen voor een stevige duurzame rubberen loopzool van Floris. Deze is keurig doorgestikt! Het leer is opgepoetst en ziet er ook weer uit als nieuw! 

Hier ziet u nog twee paar schoenen waarvan het leer een restauratiebeurt ondergaan is. Het resultaat mag er zekers zijn!

Heb jij ook een probleem met je schoenen? Kom dan langs en wie weet kunnen we iets voor jou en je schoenen betekenen! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter