Sokken Maken De Man

Een goed paar sokken zijn essentieel voor het comfort tijdens het lopen, ze voorkomen blaren en zorgen ervoor dat schoenen nog fijner aan de voeten zitten. En niet alleen dat, ook kunnen ze een look maken of breken. 

Sokken zijn vaak een ondergeschoven kindje als het gaat om het stylen van een outfit. Maar daar brengt Steenbergen Schoenen graag verandering in met ons ruime aanbod hoogwaardige kwaliteit sokken van Carlo Lanza en Tommy Hilfiger.

Carlo Lanza weet unieke kleuren samen te stellen die perfect passen bij de trends van het seizoen. Hierdoor passen ze perfect onder bijvoorbeeld een trouwpak.
Doordat de sokken van Carlo Lanza naadloos zijn, voel je ze haast niet aan de voeten. Ze sluiten perfect aan en hebben een lange levensduur. Alle sokken zijn uniek, worden als setje geleverd en met de hand afgewerkt in een kleine Italiaanse fabriek waardoor ze als een cadeautje voelen. 

Tommy Hilfiger is een vertrouwde naam in de modewereld en weet elk seizoen weer een toffe collectie neer te zetten. Ook op het gebied van sokken weet Tommy Hilfiger wat de klanten willen. Kun je nog niet goed beslissen of je basic of uitgesproken wil voor je sokken, ga dan voor een paar blauwe Tommy Hilfiger sokken met een leuk motief. Toch meer lef? Ga dan voor geel met een motief. Gekleed en toch een vleugje speelsheid. Elk setje is voorzien van 2 paar sokken. 


                     

Steenbergen Schoenen
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter