Spring Trends

De trends voor dit voorjaar!

Trends, de een houdt ervan, de ander gruwelt ervan. Toch zijn er elk seizoen weer bepaalde motieven, kleuren of type schoenen die je overal terug vind. Natuurlijk volgen wij de trends en om je een beetje wegwijs te maken in het trend mode oerwoud, geven we je graag een overzicht van hoe of wat zodat je er ook dit seizoen weer helemaal bij de tijd hebt. 

Prints

Je kunt er dit voorjaar eigenlijk niet omheen: de prints. In allerlei soorten en maten vind je ze terug op de schoenen. Van een frisse bijen print voor de meisjes, tot een heftige luipaard of snake print voor de dames en heren. Met kleurverloop of zonder, alles is mogelijk met de print dit voorjaar. 

     

Okergeel

Net als in het najaar, is okergeel ook dit seizoen een van de kleuren om in je kast te hebben. We hebben een brede collectie okergele schoenen voor jong en oud. Wat fijn is aan okergeel is dat het met veel dingen te combineren is doordat het een rustige, niet extreem uitgesproken, kleur is. 

   

Retro

Bring back the early days! Retro is weer in voor jong en oud, van chunky sneakers tot zachte kleuren. De trend van maxi-jurken en rokken was al een tijd weer in, en nu zien we dit nu ook binnen de schoenen. Waar sneakers eerst alleen sportief werden gedragen, wordt het ook steeds meer office wear. Match een stoere chunky sneakers met een broekpak en je bent klaar voor je dag op kantoor. 

  

Witte Sneakers

Een trend die nooit weg lijkt te gaan is de witte sneaker. Witte sneakers zijn lekker zomers en perfect met alles te combineren, waardoor je niet na hoeft te denken als je voor de kledingkast staat. Voor het hele gezin is een breed aanbod van witte sneakers opgenomen in de collectie. 

 

Knalkleuren

Een absoluut statement maak je met de knal kleurige schoenen dit voorjaar. Opvallend is een understatement, want je laat echt wel hoofden draaien met deze knalkleuren. Metallic kleurige schoenen maken je outfit op unieke manier af. Tip is wel om de rest van de outfit rustiger te houden, zodat de schoenen er echt uitspringen. 

 

Western Laarzen

De western look is weer helemaal terug in het modebeeld! Ben jij een echte western fan en voel jij je diep van binnen een stoere cowgirl? Dan kun je je hart ophalen met de enkellaarzen van Via Vai en Toral. Fijne aan enkellaarzen is dat je ze met elk weertype kan dragen en dat ze voor elke gelegenheid wel kunnen. 


Gesp Schoenen 

Al een aantal seizoenen is de gesp schoen een echte trend. Leuk aan de gesp schoenen is dat ze netjes en stoer te dragen zijn. Waar de gesp schoenen eerst alleen voor de heren in het modebeeld waren, wordt het nu ook meer gesp schoenen voor vrouwen gemaakt. 

  

Taupe en lichtgrijs

Ben je niet zo van het knal en super opvallende? Dan kun je je hart ophalen, want ook de zachte kleuren zoals taupe, groen en lichtgrijs vind je veel terug dit voorjaar. Zachte kleuren maken je outfit lekker fris af en zorgen ervoor dat je klaar bent voor het mooie weer. 

Je ziet het wel, er is weer veel aan de hand in modeland. Hopelijk is er meer duidelijkheid met wat nu allemaal 'in' is. Durf jij de knalkleuren aan of volg jij meer de trend van oker en zand? Er is nog veel meer wat we hadden kunnen laten zien, kijk daarom vooral rond op onze webshop of kom langs in de winkel, waar we je persoonlijk advies kunnen geven. 

Steenbergen Schoenen
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter