Summersale!

Summersale bij Steenbergen Schoenen! 

De warme temperaturen hebben zich alweer laten gelden we zijn de maand juli ingegaan! Dat betekent dat de vakanties er weer bijna aankomen. Heerlijk struinen op die zomerse stranden met aansluitend een etentje aan de boulevard van dat pittoreske stadje ergens verscholen in de rotspartijen van een niet toeristisch plekje in Italië. Daar horen natuurlijk super comfortabele slippers en sneakers bij waardoor je jezelf niet druk hoeft te maken over zere voeten. Dit kan nu bij Steenbergen want we hebben fantastische schoenen voor uiterst zachte prijzen.

Wat te denken van die schitterende Lazamani slippers? Die heb je nu met 10% korting al in je koffer! Of die stoere Nubikk of Floris van Bommel sneakers voor die langere wandelingen.. Die scoor je nu met 30% korting. Nog een bruiloft deze zomer? Sla dan nu snel nog je slag met die Floris van Bommel veterschoenen met maar liefst 25% summersale! Alle nette herenschoenen hebben nu minimaal 20% korting of meer!

Je kleine jongen of prinses heeft natuurlijk ook nog nieuwe stappers nodig. Jouw geluk, want met deze sale heb jij die stoere of schattige schoenen voor maar liefst 40% minder! 

Op naar een zomer met nieuwe schoenen voor zonnige prijzen, zodat je net wat meer kan genieten van je vakantie. 

Wees er snel bij want OP=OP! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter