SUPERSALE!

De SUPERSALE is begonnen bij Steenbergen Schoenen! 

Moet jij je winterschoenen nog kopen? Sla dan nu je slag tijdens de SUPERSALE van Steenbergen Schoenen. We hebben ook leuke kortingen op accessoires, zodat je je outfit voor een leuke prijs af kunt stylen. 

Hoewel de winter nog niet eens echt zijn intrede heeft gedaan, shop je vanaf nu de beste merken voor nog betere prijzen! De hele familie in het nieuw voor een prikkie, wat wil je nog meer? 

Die stoere veterboots of sneakers voor je zoon en dochter van merken als Red Rag, Clic, Shoesme en HIP scoor je nu met maar liefst 50% korting! Heeft je kind ook nog een nieuwe schooltas nodig? Die koop je nu met 25% korting! 

Ted Baker sneakers, veterboots van Panama Jack en knielaarzen van NR Rapisardi, en nog vele meer.. De complete damescollectie (m.u.v. comfortschoenen) koop je nu maar liefst 35% korting! Wil je bij die leuke pumps nog een leuke tas om je feestoutfit af te maken? Shop die dan nu ook met 30% korting! 

De stoere herenschoenen van merken als Blackstone, Nubikk, Australian, Braend, Berkelmans, LaCoste en Tommy Hilfiger hebben nu 30% korting! Ben je op zoek naar een nette veterschoen? Die scoor je ook met een leuke korting van 20%!
Bij die leuke schoenen hoort natuurlijk een bijpassende riem. Die koop je er nu bij met de leuke korting van 10%.  

Na een lange werkdag op je nieuwe schoenen, plof je het liefst op de bank met een stel warme pantoffels aan de voeten. Ook hiermee kunnen we je helpen! We hebben een uitgebreide collectie pantoffels en muilen van topmerken als Warmbat, Rohde en Romica waar we ook 10% korting op geven! 

Je leest het wel..! Genoeg reden om NU in te slaan voor de hele familie! En het leuke is dat je, wanneer je voor 15:00 uur besteld, de schoenen morgen al in huis hebt! 

Reacties
Leuke schoenen
Eefke - 10 Nov 2019 - 09:55
Laat een reactie achter