Trouwseizoen - Schoenen Voor De Bruidegom

Trouwseizoen - Schoenen Voor De Bruidegom

Je gaat binnenkort trouwen! Allereerst van harte gefeliciteerd natuurlijk. Je hebt een mooie en bijzondere dag om naar uit te kijken. Je hebt het pak al met veel zorg uitgezocht en je moet nu nog die prachtige bijpassende schoenen vinden om je look helemaal compleet te maken en zo je bruid omver te blazen. Al blijft de bruid natuurlijk een beetje het middelpunt van de dag. 

Het uitzoeken van de schoenen kan nog een hele klus zijn en wij helpen je graag met goed advies. Daarom zetten we hieronder een aantal merken met topmodellen voor jou in de schijnwerpers. Je zult begrijpen dat we hier nooit in één blog alle schoenen kunnen laten zien, kom daarom gerust langs in de winkel voor persoonlijk advies of kijk rond in de webshop voor de uitgebreide collectie herenschoenen die we hebben. 

Floris van Bommel 

Durf jij uit te pakken met gekke prints of een aparte kleur? Dan is een veterschoen of gesp schoen uit de Floris van Bommel collectie echt iets voor jou! Zij staan namelijk bekend om hun uitgesproken prints. Het leuke is ook dat je bij elke schoen een bijpassende riem hebt. 

  Floris van Bommel Veter Print Black White 

   Floris van Bommel Veter Croco Grey

  Floris van Bommel Veter Suede Green

 Floris van Bommel Veter Snake Cognac

Magnanni 

Magnanni staat bekend om het vakmanschap waarmee de schoenen vervaardigd worden. De opanka is iets wat exclusief bij Magnanni terug te vinden is, iets wat je trouwschoenen een absoluut unieke touch geeft. Verder staat Magnanni garant voor kwaliteit en een breed aanbod aan (dubbele) gesp schoenen en veterschoenen. De dubbele gesp wind conac is binnen deze groep een geheel eigenaardige schoen aangezien deze een dubbele gesp heeft die gekruist loopt, in plaats van beide gespen aan dezelfde kant. 

Magnanni Veter Perfo Wind Cognac

   Magnanni Gesp Arcade Grab. Alliga Azul

   Magnanni Dubbele Gesp Wind Conac

  Magnanni Dubbele Gesp Antidifu Navy

Braend 

Het nog relatief jonge merk Braend gaat bij zijn schoenen voor een frisse en jonge look. Wij hebben met name veterschoenen in onze collectie van dit merk, dat zich kenmerkt door de blauwe zool. 

 Braend Veter Roccia Cuoio
 

 Braend Veter Scandinavian Green

 Braend Veter Notte

Berwick

Dit eeuwenoude merk levert al jaren kwaliteitsschoenen voor een leuke prijs. Een breed assortiment met schoenen die door ons zelf zijn samengesteld. Met een Berwick schoen weet je dus zeker dat er maar weinigen zijn die dezelfde schoen als jou dragen op je grote dag! 

  Berwick Veter "Neus" Go Rain Taupe

  Berwick Berwick Veter "Neus" Vegano Moka

  Berwick Berwick Gesp Leon Burgundy

 

Hopelijk ben je geïnspireerd en zie je iets wat je aanspreekt in ons ruime assortiment. Heb je nog vragen of zoek je een speciale schoen? Kom langs in de winkel of neem telefonisch of via de mail contact met ons op, we helpen je graag. We hopen dat je een super trouwdag zult hebben, aan de schoenen zal het niet liggen!

Ps. Vind je de schoenen van de omslag heel mooi? Deze toppers van Floris van Bommel vind je hier: 

  Floris van Bommel Print Suede Taupe

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter