Babyschoenen meisjes

Hippe babyschoenen voor de kleine meid, zodat ze op een modieuze manier die eerste stapjes kan zetten.

Sorteren op:
Sorteren op:

Ook de kleinste kindjes onder ons verdienen en paar hippe babyschoenen. Baby’s hebben snel koude voeten en een paar slofjes zijn dan vaak niet voldoende. Wij hebben een collectie babyschoenen van Shoesme in verschillende modellen, van lief en schattig tot stoer en sportief. Kunnen ze nog niet lopen maar kruipen ze al wel veel, kies dan voor een zeer flexibel en buigzaam modelletje. Hiermee leren ze vast binnen no-time lopen! Het geeft ze extra steun en grip. 


Onze collectie flexibele en buigzame Shoesme babyschoenen met goede grip worden aanbevolen voor de eerste stapjes. Bij zo’n bijzonder moment hoort een bijzonder paar babyschoenen! Babyschoenen gaan met de trends mee en zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met studs, een stoer printje of opvallende combinaties van kleur en materiaal. Populaire kleuren als zwart en bruin, of juist de modekleuren van het seizoen. We hebben het allemaal. Het merk Shoesme is van Nederlandse bodem, wordt handgemaakt en weet precies wat babyvoeten nodig hebben. Er zijn weinig merken die speciaal voor de kleinste voetjes gemaakt worden en dat is te merken. Dat shoesme zich specifiek hierop richt maakt hen hét topmerk babyschoenen.

Shoesme babyschoenen zijn ook heel leuk om cadeau te doen. Eens iets anders dan babykleertjes en heel erg nuttig. Leuk voor de babyshower, sinterklaas of kerst. Met babyschoenen van Shoesme maak je gegarandeerd jonge ouders blij.

Op de babyschoenen zit een retour termijn van 30 dagen, dus dat maakt het nog makkelijker als je ze cadeau wilt doen. Heb je twijfels over een bepaalde maat? Bel gerust naar onze winkel. We geven je graag uitgebreid advies.

Voor 15:00 besteld? Dan heb je ze de volgende (werk)dag al binnen!