Kleur Cognac
Model Instappers / Loafers
Materiaal Leer & Natuurlijk Textiel
Voering Leer & Natuurlijk Textiel
Zool Rubber
Hakhoogte Plat
Uitneembaar voetbed Ja
Sluiting Niet Van Toepassing
Kenmerken Stikwerk, Bruine Rand & G Wijdte
Leverancierscode 26161510

Cognac leren Clarks instappers voor de mannen. Ze hebben een casual chique look met de grove stikwerk belijningen, het subtiele kleurverloop, de bruins suède hiel en de bruine elastische inzet. Andere opvallende details zijn de opstaande rand met stiksels op de wreef , de logo inzet op de zijkant en de grijze zool. De loafers zijn super comfortabel door het zachte voetbed, de lichtgewicht zool en de super pasvorm. Je loopt zo in ze weg. Extra plus is dat je de Clarks instappers ook met steunzolen kunt dragen. Door de kleur kun je ze makkelijk combineren en prima het hele jaar door dragen. 

Match de Clarks met een spijkerbroek en trui of een pantalon en blouse en je komt goed voor de dag dit najaar. 

Waarom Steenbergen Schoenen?

  • Voor 15:00 besteld is vandaag nog verzonden!
  • Gratis Verzending v.a. € 40,-
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Familiebedrijf sinds 1946

Heb jij de perfect passende outfits al in je kast hangen? Bestel deze loafers dan snel of kom gezellig langs in de winkel om te passen. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is nog dezelfde dag verzonden. Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €40,-. Ga je nog vaker terugkomen bij ons? Wordt dan loyalty member en spaar voor (online) shoptegoed. 

Steenbergen Schoenen is een echte familiewinkel met 75 jaar geschiedenis en drie generaties in het vertrouwde winkelpand in Rijssen. Opa Steenbergen begon het avontuur in 1946 met een kleine herenschoenenzaak en schoenmakerij en dit is door de jaren heen uitgegroeid tot een echte must-visit plek met een aanbod voor jong en oud en elk seizoen weer fantastische collecties. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen