Trackstyle Sneakers Andy Athletic Donkerblauw

€129,95 €64,97
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Donkerblauw
Model Hoge sneaker
Materiaal Leer
Voering Leer
Zool Rubber
Hakhoogte Plat
Uitneembaar voetbed Ja
Sluiting Veters en rits
Kenmerken Wijdte 5, Lak leren accenten
Leverancierscode 322860-129

Stoere hoge jongens sneakers van Trackstyle. De sneakers zijn gemaakt van een mooie combinatie blauw tinten in suède, leer en lak leer accenten. De schoenen hebben veters, maar ook een ritssluiting. Hierdoor wordt het aan- en uittrekken van de schoenen heel gemakkelijk!

De stoere, grove loopzool is gemaakt van rubber. De donkerblauwe en witte combinatie geeft de schoen een sportieve look. De schoen is voorzien van fijne padding, dus hij zit erg comfortabel rondom de enkel en voet. Het voetbed is uitneembaar, dus ook kids met steunzolen kunnen deze schoen goed dragen. Wijdte 5. 

Ziet jouw zoon deze gave sneakers wel zitten? Bestel ze dan snel online of kom langs in de winkel in Rijssen. Op werkdagen voor 15:00 uur bestellen, is nog dezelfde dag verzonden. We versturen gratis binnen Nederland bij bestellingen vanaf €40,-. Toch niet helemaal tevreden? Dan kun je tot 14 dagen na aankoop je items retourneren. Word je helemaal enthousiast van onze collecties? Meld je dan aan als loyalty member en spaar bij toekomstige aankopen voor (online) shoptegoed. 

Steenbergen Schoenen is al sinds 1946 een begrip in Rijssen met opa Steenbergen als oprichter, schoenmaker en verkoper. We zijn als derde generatie Steenbergens nog steeds gevestigd in het pand waar opa ooit begonnen is. Elk seizoen hebben we een mooie collectie voor jong en oud. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen