Sneakers

Sneakers voor meisjes in allerlei soorten en maten. Bekijk onze uitgebreide collectie hieronder.

Sorteren op:
Sorteren op:

Sneakers vallen al tientallen jaren lang erg in de smaak bij kinderen en zullen ook nooit uit de mode raken. Dit is niet zo gek, want sneakers lopen heerlijk comfortabel en kinderen kunnen er volop mee rennen en spelen, terwijl ze er toch hip uitzien. In meisjesschoenen van Twins hebben kinderen ook nog eens wat groei ruimte zodat ze extra lang mee kunnen. Wel zo handig!

We hebben sneakers in hoge en lage modellen. Bij een hoger model hebben ze wat meer steun rondom de enkels. Erg belangrijk als ze wat zwakkere enkels hebben en goede steun nodig hebben. Goede steun voor de voeten en enkels tijdens de kinderjaren is heel belangrijk en bepalend voor klachten tijdens hun volwassen leven. Je doet je kinderen dus op lange termijn een groot plezier door een paar stevige, kwalitatieve meisjes sneakers voor ze te kopen.

De sneakers zijn in verschillende kleuren en materialen. Zo hebben we leren sneakers maar ook stevige canvas sneakers. Bekijk onze leuke modelletjes van merken als HIP en Shoesme. De merken gaan altijd met de trends mee zodat ze elk seizoen de hipste modellen te bieden hebben. De meisjesschoenen zijn vaak voorzien van leuke details als ritsjes, riempjes en glitters.

Het is belangrijk dat kinderen de goede maat hebben. Bijna 40% van de kinderen loopt in de verkeerde maat schoenen. Twijfel je over een maat? Vraag ons gerust om advies. Je bent ook altijd welkom in onze winkel voor advies op maat.

Bestel je vandaag voor 15:00? Dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis!