Slipper 2nd Cosmo Titanium

€79,95
1 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kleur Grijs
Model Slippers
Materiaal Leer
Voering Natuurlijk Textiel
Zool Rubber
Hakhoogte Plat
Uitneembaar voetbed Nee
Sluiting Klittenband
Kenmerken Fijn Motief & Print Zool
Leverancierscode 500904-02244

Stoere grijs leren Ecco slippers voor de sportieve mannen. Ze hebben een fijn motief in het leer, een letter print op het voetbed en een opvallend stiksel patroon op de banden. Je schiet de slippers gemakkelijk aan en ze zitten super aan de voeten door de goede pasvorm, het zachte voetbed en de lichtgewicht zool.

Deze Ecco slippers match je met alles, als het maar zomers is! Van een linnen broek tot een korte spijkerbroek, met deze slippers ben je helemaal klaar voor de zon. 

Helemaal fan van deze slippers? Bestel ze dan snel of kom langs in de winkel. Heb jij de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan verzenden wij hem nog dezelfde dag. Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-. Wereldwijde levering ook mogelijk. Toch niet tevreden? Dan kan natuurlijk. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van je aankoop. Meld je aan als loyalty member en spaar voor (online) shoptegoed. 

Steenbergen Schoenen is al ruim 75 jaar een vertrouwd gezicht in de Rijssense winkelstraat met elk seizoen een wisselend aanbod voor jong en oud. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen