Magnanni Riem Crostidifu Conac

€99,95
9 Op voorraad
Size guide
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Lengtemaat in cm's 105 cm & 115 cm
Materiaal Suède
Sluiting Gesp
Kenmerken Kleurverloop & Stikwerk
Leverancierscode 1078 Crostidifu Conac

Stijlvolle cognac suède Magnanni riem voor de trendy mannen. Ze hebben een fantastisch kleurverloop door de unieke poetsing, subtiele stikwerk belijningen en een cognac leren voering. Hoewel de riem maar in 2 maten verkrijgbaar is, kun je hem volledig op maat laten maken. De riem is 3.5 centimeter breed waardoor die in elke broek gedragen kan worden.

Maak de look compleet met de bijpassende Magnanni gespschoenen of chelsea boots, deze zijn te vinden onder 'gerelateerde producten'. 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is nog dezelfde dag verzonden. Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf €40,-. Meld je aan als loyalty member en spaar voor (online) shoptegoed. Retourneren mogelijk tot 14 dagen na ontvangst. 

Steenbergen Schoenen is al sinds 1946 een vertrouwd gezicht in de Rijssense winkelstraat. De familie Steenbergen helpt mensen al 75 jaar aan de beste schoenen van top merken als Floris van Bommel, Magnanni, Via Vai, Nubikk en Shoesme. Een aanbod met meer dan 70 merken voor jong en oud. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen