7x Trends Meisjesschoenen herfst winter 2022-2023

Met oog op het nieuwe schooljaar zijn velen ook alvast op zoek naar een nieuw paar meisjesschoenen. Maar wat zijn nu de trends van seizoen herfst / winter 2022 – 2023? Wij hebben een heel aantal leuke trends voor je gespot! Na het lezen van dit artikel ben je direct op de hoogte van de laatste trends!

Meisjesschoenen trends van dit seizoen zijn:

  1. Hoge chelsea boots
  2. Veterlaarzen
  3. Gespen
  4. Hoge sneakers
  5. Beige en aardetinten
  6. Bontvoering
  7. Ski laarzen / snowboot

Hoge chelsea boots

De Chelsea boot is voor volwassenen eigenlijk nooit echt weggeweest. Het is een echte klassieker, maar sinds vorig seizoen is het model vernieuwd en hipper dan ooit! Je ziet dit model nu in een hoger model, veelal tot de kuit. In zowel donkere kleuren als wit en beige.

De laarsjes zijn leuk te combineren onder een rokje of jurk. Dit geeft een jurkje direct een wat stoerdere look. Ze zijn ook goed te combineren met een spijkerbroek voor een comfortabele, nonchalante look.

Shop deze chelsea boots in onze webshop. >>

Veterlaarzen

Veterlaarzen of veterboots zien we al een aantal seizoenen in de collectie. Ook dit seizoen zie je ze weer veelvuldig terug. In de herfst en winter van 2022 – 2023 zie je wel steeds grovere modellen. Dus een chunky laarsje met een dikke loopzool met grof profiel.

Je ziet veterlaarsjes dit seizoen in donkere kleuren, maar ook steeds meer in lichtere kleuren. Leuk te combineren met een stoere broek of juist met een jurkje.

Shop deze veterboots in onze webshop. >>

Gespen

Naast de veterlaars, zie je dit seizoen ook veel enkellaarsjes met gespen. Stoere, biker look laarsjes met rits en één of meerdere, dikke gespen.

De gespen geven de laarsjes een hele stoere look. Maar tegelijkertijd zit er in de laarsjes nog een lange rits, zodat je ze heel makkelijk aan- en uittrekt. Super handig voor jonge meiden die altijd in de weer zijn!

Shop deze laarsjes via onze webshop. >>

Hoge sneakers

Heb je, of ben je, een sportieve meid? Dan zijn hoge sneakers wat voor het winter seizoen. Hier kun je lang en lekker op lopen. En je hebt wat meer steun rondom de enkel, in verhouding met een lage sneaker. Je ziet sneakers dit seizoen in alle kleuren en materialen. Van donker tot beige, wit en felle kleuren.

Hoge sneakers kun je natuurlijk op heel veel diverse manieren dragen. Onder een sportieve outfit, onder een meisjesachtige outfit.

Shop deze hoge sneakers in onze webshop. >>

Beige en aardetinten

Aardetinten zijn helemaal in dit seizoen. Waar je eerder veel donkere kleuren in de winter zag, zie je dit seizoen veel beigetinten en zelfs wit. Je ziet dit terug in alle modellen, van sneakers tot laarsjes en veterschoenen.

Shop deze leuke Shoesme schoentjes in onze webshop. >>

Bont

Bont zie je altijd wel een beetje terugkomen in de winter. Maar dit seizoen zie je het heel veel. Niet alleen in laarsjes en pantoffels, maar ook in veterschoenen en zelfs in sneakers! Als we een koude winter krijgen zit je met deze trend dus helemaal goed!

Je ziet de bont accenten terugkomen in zowel de voering als aan de buitenkant. Dat is ook echt typerend voor dit seizoen. Eerder zag je vooral een bontvoering in de collectie. Dit seizoen is het dus iets opvallender en meer uitgesproken.

Ski boots

Ski boots hebben in meeste gevallen ook een bontvoering, dus hiermee heb je een dubbele trend te pakken! Ski boots lijken echt op snow boots of de welbekende UGG’s. Je ziet dit model in zowel basis kleuren, als opvallende kleuren, metallic en modellen die voorzien zijn van bont aan de buitenkant.  

Deze schoenen zijn ideaal voor koude dagen en bijvoorbeeld voor op de wintersport. Lekker stoer om onder een spijkerbroek te dragen.

Welke kleuren zien we dit seizoen?

Natuurlijk zien we allereerst de standaard kleuren, die elk seizoen terugkomen. Denk aan zwart, wit en cognac. Maar ook aardetinten zijn dit seizoen niet aan te slepen. Denk aan oranje-bruin, beige, grijs en donkergroen.

Maar ook felle kleuren zoals oranje, fuchsia, geel en groen. Daarnaast zie je ook metallic kleuren terugkomen in de collectie.

Shop deze leuke metallic laarsjes hier. >>

Deze stoere laarsjes shop je in onze webshop. >>

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie meisjesschoenen? Bekijk onze collectie meisjesschoenen hier. We bieden merken als Clic! Nik & Nik, Shoesme, Hip, GIGA en Red Rag. Snelle verzending en alles boven de € 40,- wordt gratis verzonden. Wist je dat onze winkel al sinds 1946 gevestigd is in Rijssen? We hebben een hele grote winkel met ruime kids afdeling, dames- en herenafdeling. 

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter