Pantoffels

Hoe fijn is het om op een koude dag thuis te komen en je schoenen te verwisselen voor heerlijk warme pantoffels? Als je voeten koud zijn, voelt je hele lichaam kouder. Een paar goede pantoffels maakt het verschil.

Sorteren op:
Sorteren op:

Dames pantoffels kopen

Hoe fijn is het om op een koude dag thuis te komen en je schoenen te verwisselen voor heerlijk warme pantoffels? Als je voeten koud zijn, voelt je hele lichaam kouder. Een goed paar warme pantoffels maakt een groot verschil en brengt je al snel in een ontspannen sfeer. Als je eenmaal gewend bent aan pantoffels wil je ze nooit meer uittrekken!

De pantoffels van Warmbat hebben een goede zool en zijn daarom prima geschikt om ook snel even naar de schuur of door je tuin te lopen. De muiltjes van Warmbat schiet je snel aan en uit, waardoor ze ideaal zijn als je weinig tijd hebt of als je gevoelstemperatuur regelmatig wisselt van koud naar warm en andersom.

Heb je het snel koud en wil je dat je hele voet lekker warm is? Dan is een mocassin model wellicht meer geschikt voor jou. De pantoffels van Warmbat zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer en schapenvacht. De zool is licht waardoor ze gemakkelijk en heerlijk comfortabel lopen. 

Naast warme pantoffels wil je er natuurlijk ook modieus uitzien. Met onze collectie dames pantoffels sla je nooit de plank mis. Ze geven gegarandeerd warmte én een modieuze look.

Pantoffels worden ook vaak gegeven als cadeau. Ken je iemand die jarig is in de herfst of winter? Je doet ze gegarandeerd een plezier met één van onze pantoffels. Je draagt ze zo niet alleen een warm hart toe, maar ook warme voeten! 

Bestel je vandaag voor 15:00? Dan worden ze de volgende werkdag al bij je thuis geleverd. Je krijgt 30 dagen bedenktijd, dus mochten ze bijvoorbeeld als cadeau toch niet goed zijn dan kunnen ze nog worden geruild. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar onze winkel, wij helpen je graag!