Sneakers

Steenbergen Schoenen heeft topmerken als Ted Baker, Gabor, Hassia en Paul Green in het assortiment. Sneakers zijn met alles te matchen; van netjes tot casual.

Sorteren op:
Sorteren op:

Vroeger droegen we dames sneakers voornamelijk tijdens het sporten. In de jaren negentig maakten sneakers en sportschoenen al kort een deel uit van het straatbeeld. Onder de mom jeans en shorts, maar tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken en is het één van de meest gedragen soort schoenen.

Niet zo heel gek, want dames sneakers zijn sportief, stoer en lopen heerlijk. Er zijn heel veel soorten dames sneakers en ook Steenbergen Schoenen heeft een ruim assortiment. Van sportief en uniek tot tijdloos en klassiek, het kan allemaal. 

Natuurlijk hebben we populaire kleuren zoals zwart en wit, maar ook de seizoen kleuren zijn goed vertegenwoordigd. Onze topmerken lopen vaak vooruit op de trends, dus je slaat de plank nooit mis. Je vindt het bij Steenbergen Schoenen. Wij bieden de mooiste modellen schoenen aan van de beste merken zoals het hippe Nubikk, het stoere Blackstone en het comfortabele merk Gabor. Dames sneakers zijn nu echte mode items en worden in steeds uniekere uitvoeringen ontworpen. Met gecombineerde materialen zoals metallic, lak en suede en verschillende accenten als studs, riempjes en glitter. 

Sneakers zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten: Van hoge tot lage modellen en van maat 36 tot en met maat 44. Dus ook dames met grotere of kleinere maten kunnen bij ons terecht. Veel merken hebben tevens een uitneembare zool, dus ook mensen met steunzolen kunnen gerust in sneakers lopen. 

Benieuwd naar de grote collectie van Steenbergen Schoenen? Bekijk dan onze pagina en laat je verassen door het brede assortiment dames sneakers.
Heb je een wat bredere of juist smallere voet en ben je op zoek naar een goed passende schoen? Kijk in dit geval even bij de categorie comfort schoenen.