Durea

Sorteren op:
Sorteren op:

Durea schoenen voor dames

Jouw Durea sneakers, sandalen, veterboots en enkellaarzen koop je online bij Steenbergen Schoenen. Ruim aanbod H & K wijdte damesschoenen. 

Al in 1913 werd de Durea fabriek opgericht in Drunen door Gijsbertus van Drunen, de plek waar de fabriek anno 2021 nog steeds staat. Durea staat bekend om zijn brede aanbod wijdtematen, het uitneembare voetbed en de super pasvorm. Een schoen uit de Van Drunen Schoenfabriek wordt nog op ambachtelijke wijze gemaakt en het hele proces vind in Nederland plaats. Tijdens de productie wordt enorm veel aandacht besteed aan de schoenen. 

Durea heeft zelfs een afdeling "finish", met een echt finish bord en echte finish dames. Alle schoenen komen langs de finish. Hier vindt de laatste controle plaats en wordt de laatste hand gelegd aan onze schoenen; een poets, een schoenveter, glans of spray en ze zijn klaar om ingepakt te worden! Durea is zo transparant, dat je zelfs een rondleiding kunt boeken in hun fabriek. Hoe leuk is het om te zien hoe een paar schoenen in de fabriek gemaakt wordt? Zeker als je trouwe Durea fan bent!

Ook biedt Durea cursussen voor podologen, podotherapeuten en pedicures. Het ultieme doel van Durea is een passende schoen te maken voor elke voet. Durea laat goed zien dat comfort niet per definitie oudbollig hoeft te zijn. 


Steenbergen Schoenen is trots op de grote collectie Durea schoenen die je in de webshop en winkel in Rijssen kunt kopen. Of het nu gaat om een paar hippe sneakers, stevige sandalen, stoere veterboots, of een paar enkellaarzen, bij Durea vind je gegarandeerd een paar schoenen die passen bij jouw voeten. 

 

Durea voor brede voeten

Durea heeft een ruime collectie damesschoenen in breedtematen. Leestmaat G is de standaard breedte. Durea biedt daarnaast wijdte H, J, K en M aan. Wijdte M is hierin de breedste maat. 

Bij brede voeten is het verstandig om de schoenen echt goed te passen. Een wijdtemaat komt namelijk in theorie overeen, maar in praktijk kan het nog wel eens verschillen per merk en model. Heeft u een vast merk en vaste wijdtemaat, dan is het natuurlijk makkelijk te bestellen. 

Durea perfect voor steunzolen

De schoenen van Durea bieden ontzettend veel steun en comfort. Daarnaast hebben ze een uitneembaar voetbed, waardoor er een steunzool geplaatst kan worden. Dit maakt de schoenen van Durea zeer geschikt voor mensen die steunzolen hebben. 

Voor 15.00 uur besteld is morgen in huis. Gratis zending vanaf €40. Bij elke (online) aankoop spaar je shoptegoed. Afhalen in de winkel is mogelijk. 

Durea kopen in Rijssen Overijssel

Wil je de schoenen graag even passen? Dit is vooral verstandig bij breedtematen, comfort schoenen of "moeilijke" voeten. Onze winkel zit in het centrum van Rijssen, Overijssel. Het is een grote winkel met ruim aanbod in damesschoenen, kinderschoenen, herenschoenen en comfort schoenen. De keuze is dus reuze! 

Parkeren kan gewoon gratis voor de deur. Onze collega's staan voor je klaar en helpen graag! We zijn een familiebedrijf dat sinds 1948 bestaat en ondertussen gerund wordt door de derde generatie Steenbergens. Allemaal mogelijk dankzij onze trouwe klanten, die onze service erg prettig vinden.