Sneakers

Heren sneakers zijn tijdloos en raken nooit uit de mode. Een grote reden die hieraan bijdraagt is het feit dat ze veel comfort bieden. Bij Steenbergen schoenen hebben we heren sneakers van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Floris van Bommel en Giorgio.

Sorteren op:
Sorteren op:

Heren sneakers kopen

Heren sneakers zijn tijdloos en raken nooit uit de mode. Een grote reden die hieraan bijdraagt is het feit dat ze veel comfort bieden. Bij Steenbergen schoenen hebben we heren sneakers van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Floris van Bommel en Giorgio.

We hebben een ruime collectie heren sneakers in vele verschillende materialen, denk bijvoorbeeld aan suède, croco of metallic. We hebben vele modellen in zwart, cognac of wit, maar ook de nieuwe seizoen kleuren zijn vertegenwoordigd. Voor ieder wat wils dus!

Sneakers zijn er in hoge en lage modellen. Hoge modellen zijn sportief, maar bieden ook wat extra steun aan je enkels. Heb je dus wat zwakkere enkels en wil je toch sneakers dragen? Dan is de hoge sneaker een goede optie. Vrijwel alle merken hebben hogere modellen in hun assortiment.

De heren sneakers van Nubikk hebben ook nog eens een uitneembare zool, waardoor je ook met steunzolen prima op sneakers kunt lopen. Ze hebben hele stoere modellen dus de tijd dat je met steunzolen alleen in een paar degelijke schoenen kon lopen is definitief voorbij!

Tegenwoordig zie je sneakers ook steeds meer in combinatie met een kostuum. Dit zie je onder andere veel bij sporters die netjes voor de dag moeten komen, maar ook in het straatbeeld wordt het steeds vaker gezien. Kies bijvoorbeeld voor een leuke sneaker van Nubikk schoenen of HUB.

Een hippe sneaker geeft je kostuum net even een andere twist. Voor wie echt op wil vallen is er keuze uit de hippe seizoen kleuren. Wil je het toch liever iets veiliger houden?

Dan hebben we natuurlijk een ruime keuze uit sneakers in zwart, cognac of wit. Wat je ook kiest, wij wensen je in ieder geval alvast heel veel plezier met je online aankoop!

Hoe combineer je heren sneakers?

Vroeger waren sneakers voornamelijk bedoeld om te dragen tijdens het sporten. Er waren bepaalde groepen die sneakers droegen, zoals de gabbers. Maar vandaag de dag draagt vrijwel iedereen sneakers. En niet alleen in de vrije tijd, maar ook naar het werk. Het is wel van belang hoe je jouw sneakers dan styled, dus hier wat tips. 

Een casual look is natuurlijk makkelijk te creëren. Je kunt grove sneakers of meer verfijnde sneakers gemakkelijk combineren onder een spijkerbroek. 

Maar sneakers zijn ook goed te dragen naar werk en andere nette gelegenheden. Het maakt je look dan net iets minder serieus en streng.

Je kunt onder een pak heel goed witte sneakers dragen. Kies dan bij voorkeur voor een laag, verfijnd model. Dus geen grove, dikke zool. Houd het rustig. Het is wel belangrijk dat je witte sneakers dan ook echt mooi en wit ogen. Dus onderhoud ze goed. 

Onder een blauw pak draag je ook heel goed donkerblauwe sneakers, in een bijpassende kleur. Donkerblauwe sneakers zijn wat minder opvallend onder een pak dan witte sneakers. Ook cognac kleurige sneakers staan goed onder een pak. 

Kun je wat minder formeel naar je werk of gelegenheid? Dan kun je sneakers prima combineren met een nette broek en een overhemd. Het is voor nette gelegenheden van belang dat je sneakers er mooi en schoon uitzien. Poets ze dus regelmatig bij en haal even een doekje over de zolen. Veters kun je af en toe in de was doen, in een waszakje. Schone, witte veters geven je schoenen ook direct een frisse look.