20x leuke dames schoenen voor bruiloft 2023

Ben je op zoek naar een mooi paar damesschoenen voor naar een bruiloft? Dan zit je hier op de goede plaats! In dit blog bespreken we allereerst de trends van 2023 met je. Daarna laten we je een aantal mooie opties zien voor schoenen voor een bruiloft met hak, met een lage hak en damesschoenen zonder hak. Zo vind jij gegarandeerd een mooi paar damesschoenen die bij jouw bruiloft outfit past!

Kleding trends bruiloft 2023

Welke trends zien we dit seizoen bij dames op een bruiloft? Dit seizoen zien we een heel breed scala aan trends en kleuren. Zo zijn dit jaar de pasteltinten en aardetinten nog steeds trending, maar ook lekkere knal kleuren zien we steeds meer voorbij komen.

Wat zijn de trends:

  • Pastel tinten: Lichtroze, lila, licht geel, zacht blauw
  • Aardetinten: Beige, terracotta, karamel, groen
  • Knal kleuren: Oranje, fuchsia, geel, rood, paars
  • Bloemen prints
  • Satijn
  • Metallic

De grootste trend die je dit seizoen zult zien is waarschijnlijk roze! Van licht roze tot oud roze en fuchsia.

Bruiloft schoenen met hoge hak

We beginnen met een aantal prachtige opties voor dames met een vrij hoge hak. Want pumps zijn he-le-maal terug van weggeweest! Blok hakken, tapered hakken en zelfs naaldhakken doen hun entree dit seizoen. Dus laten we de collectie dames pumps snel doornemen.

Schoenen: Peter Kaiser pumps Aloisa

Deze prachtige poederroze pumps van Peter Kaiser zijn gemaakt van een combinatie van suède en lak leer, wat een heel mooi speels maar subtiel effect geeft. Met spitse neus en een naaldhak van 8 centimeter. 

Schoenen: Högl pumps Vienna Azur

Lichtblauw is een kleur wat je dit trouwseizoen veelvuldig voorbij zult zien komen. Een hele vriendelijke, vrolijke en flatterende kleur. Deze suède pumps van Högl hebben een mooie V aan de zijkant, een spitse neus en een mooie, iets bredere hak van 7,5 centimeter.

Schoenen: Lilian Pumps Summer Mirror Goud

Deze pumps zijn prachtig en heel chique. Perfect voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid. Ze zijn gemaakt van rosé goud metallic leer en voorzien van een print aan de voorkant. Met spitse neus en iets oplopend leertje op de wreef. Een band met gespje en een stevige, elegante hak van 7,5 centimeter.

Schoenen: Lilian pumps fuchsia combi

Nog zo'n prachtige pump: deze knal roze suède Lilian's. Er zitten verschillende tinten roze in, dus ze matchen bij verschillende kleuren roze jurken. Met een bandje rondom de enkel, een mooie, puntige neus en een hak van 7,5 centimeter. 

Schoenen: Eva Luna pumps Glicine 

Loop je prettiger op een stevige blok hak? Ook dat kan: dit seizoen zien we veel blok hakken en pumps met een retro look. Zoals deze mooie loafer stijl pumps van Eva Luna. Gemaakt van lak leer in een prachtige, lila kleur. Op de voorkant zien we een ketting met gouden accenten. De hak is maar liefst 8,5 centimeter, maar de loopzool is daarentegen ook een paar centimeter. 

Schoenen: Paul Green pumps champagne

Zoek je een paar pumps die overal bij passen? Dan zijn deze prachtige beige suède pumps van Paul Green misschien wat voor jouw. Een mooie pump met een ietwat spitse neus en een hak van 7,5 centimeter die onderaan heel iets breder uitloopt. 

Schoenen: Peter Kaiser Pumps Enilia Fuchsia

Elegante pumps van Peter Kaiser, in een mooie fuchsia roze kleur. Gemaakt van suède, met een mooie neus en een hoge, uitlopende hak. De hak is maar liefst 10 centimeter hoog.

Schoenen: Peter Kaiser Pumps Enilia Aqua

Wat een prachtige kleur hebben deze pumps van Peter Kaiser. Hetzelfde modelletje als de fuchsia roze hierboven. Ze zijn gemaakt van een mooie kleur turqoise leer. Met een spitse neus en hoge, uitlopende hak van maar liefst 10 centimeter. Deze pumps zijn er overigens ook in een mooie beige kleur. 

Schoenen: Högl pumps slingback pink lack

Dit seizoen zien we ook veel slingback pumps voorbij komen. Deze pumps van Högl knallen er echt uit! Gemaakt van framboos roze lak leer, met een spitse neus en fikse naaldhak van 8,5 centimeter. Deze schoenen laten je benen er echt uitspringen. 

Schoenen: Högl slingback lighttoffee leather

Nog een mooi slingback model van Högl. Deze pumps zijn uitgevoerd in toffee leer. Met een sier bandje over de wreef. De neuzen zijn wat spitser en de blokhak is 8 centimeter. 

Bruiloft schoenen met lage hak

Wil je wel een pumpje maar liever één met een lagere hak? Ook daarin hebben we een mooi aanbod, voor onder een gelegenheidsjurk. Kijk snel mee!

Schoenen: Gabor pumps cognac

Cognac is nog altijd een hele populaire kleur en past prima bij de aardetinten trend. Deze pumps van Gabor zijn gemaakt van suède. Ze hebben een ietwat spitse neus, voor een hele vrouwelijke look. De blokhak is 6 centimeter hoog.

Schoenen: Peter Kaiser pumps Selmi Sand

Beige is ook dit seizoen nog één van de populairste kleuren wat betreft schoenen. Deze prachtige pumps van Peter Kaiser passen dan ook vrijwel overal bij. Ze zijn gemaakt van zand kleur suède. Ze lopen heerlijk en hebben een hakje van 4,5 centimeter. 

Schoenen: Pertini Robin Sand

Op zoek naar een eyecatcher die je outfit echt opfleurt? Dat doe je met deze mooie bandschoentjes van Pertini. De pumps zijn gemaakt van beige lak leer met lila accenten in de hak en band. De hak is 4 centimeter hoog, dus daar loop je gemakkelijk op weg! 

Schoenen: Gabor Pumps lichtgrijs suede

Nog een pump met bandje. Niet alleen staat een bandje super leuk en retro, ze zorgen er ook nog eens voor dat de pump stevig om de voet zit en daardoor gemakkelijk loopt. Deze pumps van Gabor zijn gemaakt van lichtgrijs suède. Ze hebben een blokhak van 5,5 centimeter. 

Schoenen: Hassia PUmps Evelyn zwart

Een paar zwarte pumps is altijd praktisch om in de kledingkast te hebben. Deze pumps van Hassia lopen heerlijk en zien er super stijlvol uit. Gemaakt van zwart suède met een printje op de hak. De blokhak is zo'n 4 centimeter hoog. (leestwijdte J, dus iets breder dan gemiddeld)

Dames bruiloft schoenen zonder hak

Wil je het de hele dag vol kunnen houden op je schoenen? Of zoek je een plat paar schoenen voor de avond, als je voeten het zwaar te verduren hebben gehad? Dan is een paar platte loafers of ballerina's een goeie optie. 

Schoenen: Gabor loafers pink suede

We beginnen direct met de populaire fuchsia trend. Deze loafers van Gabor knallen direct van je scherm! Ze zijn gemaakt van suède en voorzien van suède strik op de wreef. Ze zijn ook beschikbaar in kobalt blauw. 

Schoenen: Högl ballerina coco lighttoffee

Deze mooie toffee kleur ballerina's met gouden applicatie passen goed in de aardetinten trend! Ze zijn gemakkelijk te combineren en je loopt er gerust een hele dag op. Högl biedt een fijne combinatie van comfort en stijl. 

Schoenen: Paul Green Loafer Lago Suede

Je combineert deze prachtige loafers met de mooie, lichtblauwe trend die we dit seizoen veelvuldig zien. Gemaakt van een hele mooie kleur lichtblauw suède, met een lak leren stuk op de wreef. Dit maakt de loafers net iets anders en opvallend. Dit model is er ook in een lichtbeige kleur met goud. Deze is ook heel chique.

Schoenen: Fred de la Bretoniere Loafers luxury

Deze loafers zijn eigenlijk overal mee te combineren. Ze zijn gemaakt van lichtbeige suède met een gouden bitje. De loafers zien er heel mooi en verfijnd uit. Perfect voor een bruiloft, maar ook goed door te dragen in het dagelijks leven. 

Schoenen: Högl Instappers Basic Brons

Deze flatjes zijn eenvoudig, maar de bronse kleur geeft ze toch wat meer pit! Een makkelijk te combineren schoentje. Met een mooie, vrouwelijke V op de wreef en aan de zijkanten en een spitse neus. Een heel makkelijk paar schoenen om in de kledingkast te hebben. 

Nu hebben we je een grote greep uit de collectie laten zien! Zowel dames pumps met hoge hak, pumpjes met lage hak en bruiloft schoenen zonder hak. Hopelijk hebben we je weten te inspireren en heb je de perfecte match gevonden!

We hebben naast de bovenstaande schoenen een nog veel ruimer aanbod aan dames pumps en dames loafers. Bekijk ze gerust! Gratis verzending vanaf € 40,- en voor 15:00 besteld is vandaag nog verzonden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen.  

 

 

 

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter