Hoe combineer je cowboylaarzen?

Cowboylaarzen, ook wel western boots genoemd, domineren al enkele seizoenen het straatbeeld. Niet zo gek, want het is een ontzettend leuke trend! Maar hoe combineer je cowboylaarzen nu leuk, als modieuze vrouw? We got you! In deze blog laten we je 4 hele leuke combinaties zien. 

Hippie look

Producten: Lazamani laarzen, Cache Cache rok, top Myjewelry, Armbandjes A Beautiful Story, Donna bril, Hugo Boss parfum.

Als je van de boho of hippie stijl houdt, zijn cowboylaarzen hét ideale schoeisel. Ze maken een outfit direct stoer en nonchalant. In combinatie met een vrolijke chiffon rok met print, vrolijk gekleurde accessoires en een boho top of blouse in een rustige kleur, zoals beige of wit. 

Kort en pittig

Producten: Gabor cowboylaarzen, Levi’s broek, Lounge nine blouse, Pilgrim oorbellen, Kiko Milano Lipgloss.

Houd je wel van een stoere, casual look? Dan is deze combi echt wat voor jou. Combineer korte western boots met een stoere spijkerbroek. Rol eventueel de pijpen iets op, voor een extra nonchalant effect.  Combineer met een mooie, witte, oversized blouse en wat zilveren accessoires. Houd het verder rustig en laat de schoenen de eye-catcher zijn. 

Cowgirl look

Producten: Lazamani laarzen, Tommy Hilfiger denim jurk, Zadig & Voltaire tas. 

Ga als moderne cowgirl door het leven, door deze mooie Lazamani cowboylaarzen met hak te combineren met een gave spijkerjurk. Deze jurk van Tommy Hilfiger is stoer, maar door de taillering ook erg vrouwelijk. Combineer met een gekleurde tas om er een vrolijk geheel van te maken, of met een aardetint tas om het geheel wat rustiger te laten ogen. 

Stijlvolle eye-catcher

Producten: Lazamani cowboy boots, Only jurk, Cos blazer, Maybelline lipgloss, Lucardi oorbellen.

Wow wat een toffe laarzen! Ze zijn erg opvallend, daarom hebben we de rest van de outfit relatief rustig gehouden. Combineer deze zilveren Lazamani laarzen met een zwart jurkje en een zwarte, oversized blazer. Kies voor zilveren accessoires en een zwarte tas, of zilverkleurige tas in dezelfde tint. Met deze set ga je zeker opvallen, terwijl je tegelijkertijd stijlvol en classy blijft. 

Wij hebben nog meer leuke cowboylaarzen, dus bekijk vooral onze collectie eens: cowboylaarzen

Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden. En vanaf € 40,- bezorgen we al gratis. 

Cowboy laarzen voor dames

Cowboylaarzen zijn een opvallende trend voor dames die de afgelopen jaren in de modewereld is opgedoken. Deze stoere en stijlvolle laarzen, geïnspireerd door het Wilde Westen, hebben een onmiskenbare aantrekkingskracht gekregen. De cowboylaarzen voor dames combineren traditionele elementen, zoals puntige neuzen, gestikte patronen en hoge schachten, met moderne details en materialen.

Een van de redenen voor de populariteit van cowboylaarzen is hun veelzijdigheid. Ze kunnen zowel chic als casual worden gedragen en passen goed bij verschillende outfits, van jeans en een T-shirt tot jurken en rokken. Bovendien voegen ze een vleugje eigenzinnigheid en karakter toe aan elke look.

Veel ontwerpers en merken hebben cowboylaarzen in hun collecties opgenomen, waardoor er diverse keuzemogelijkheden zijn qua kleuren, materialen en hakhoogtes. Dit heeft de trend toegankelijk gemaakt voor een breed publiek.

Kortom, cowboylaarzen voor dames hebben een opmerkelijke comeback gemaakt en blijven een modieuze keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een unieke, zelfverzekerde stijl.

 

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter