Limited Edition: Floris van Bommel x Team Jumbo Visma Sneakers

Vanaf nu beperkt verkrijgbaar: De leuke collectie sneakers van Floris van Bommel in samenwerking met Team Jumbo Visma! Super leuk om te dragen tijdens de ronde, maar ook prima dagelijks te dragen.

Bekijk hier direct de sneakers!

Voor zowel de dames als heren hebben we twee sneakers binnen: een witte met subtiele, gele accenten en een mooie gele sneaker met grijze en zwarte accenten. Geel is natuurlijk een opvallende en hele typerende kleur voor Jumbo Visma. Maar geel is dit seizoen ook trending, dus de sneaker is prima de hele zomer te dragen. 

Deze mooie grijze sneaker hebben we voor zowel dames als heren binnengekregen. Een combinatie van glad, lichtgrijs leer met grijs suède in een iets donkerdere tint. Het herkenbare honingraad effect op de tong van de schoen en een subtiel geel accent in het logo op de tong en aan de achterkant van de loopzool. Het model is uitgevoerd in een sportief runner model met noppen zool. 

En dan hebben we dit mooie plaatje binnengekregen. De Limited edition in geel, die staat voor de gele trui. Ook deze mooie runner sneaker hebben we voor zowel de dames als heren. Een sportief model in lichtgrijs leer en geel suède. Met zwarte accenten, een honingraad tong en een rubberen noppen zool.

Voor de echte wieler fan kan deze sneaker toch niet in zijn of haar kledingkast ontbreken. Dus wees er snel bij want de voorraad is gelimiteerd.  

Zie jij jezelf al in één van deze twee stoere sneakers lopen? Bekijk de sneakers hier!

 

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter