Schoenen met bijpassende riem voor heren

Ben je op zoek naar een paar mooie schoenen met een bijpassende riem? Dit is de gouden combinatie om je outfit af te maken en er direct heel stijlvol uit te zien. Het is belangrijk dat de riem en de schoenen overeen komen in materiaal en kleurtoon. Extra leuk is het wanneer er een accentje in de schoen zit, deze ook terugkomt in de riem.

Wij hebben een ruim aanbod herenschoenen waar we ook een bijpassende riem hebben, die vanuit de fabriek van dezelfde materialen als de schoen is gemaakt. Dit staat garant voor een mooie combinatie. Je kunt in de categorie nette herenschoenen de gewenste schoen selecteren. Op de productpagina staat de matchende riem onder 'gerelateerde producten' aangegeven.

Merken schoenen met bijpassende riem

Er zijn verschillende merken die bij veel van hun schoenen een bijpassende riem bieden. Het luxe merk Magnanni bijvoorbeeld. Doordat de schoenen allemaal een unieke kleur en materiaalcombinatie hebben, hebben ze bij vrijwel alle schoenen een matchende riem, gemaakt van dezelfde kleuren en materialen. Ook Van Bommel en Floris van Bommel hebben een aantal modellen in de collectie met een bijpassende riem.

Een aantal tips van dit seizoen:

Producten: Magnanni bruine gesp en bijpassende riem

Product: Magnanni donkerblauwe veterschoen en bijpassende riem

Product: Magnanni cognac veterschoen en bijpassende riem.

Product: Magnanni Zand loafers en bijpassende riem

 

Persoonlijk advies

Staat er geen riem op de productpagina vermeld? Neem dan gerust contact met ons op en we kijken voor je welke riem qua kleur en materiaal het beste overeenkomt met de gewenste schoen. Dit kan via [email protected] , Whatsapp, onze socials of bel naar 0548 512 652.

Woon je in de buurt van Rijssen, Overijssel? Dan loont het misschien om naar de winkel te komen. Dan kun je de materialen en kleuren natuurlijk helemaal goed zien. Onze winkel staat in de regio bekend om de ruime herenafdeling met topmerken. Er komen dan ook regelmatig heren langs met hun trouwpak (of stofstaaltje) om hier een mooie set schoenen en riem bij te zoeken. 

Masha
Reacties
Bij hebben u gemaild met ons advies! :)
Webshop Steenbergen - 17 Aug 2023 - 13:53
Goedemorgen,

ik ben voor een trouwerij van een maat van me een stel schoenen nodig en die wil ik graag dezelfde kleur en stof hebben met de riem. Kunnen jullie mij voorbeelden geven die kunnen, op beeld vindt ik het namelijk niet zo makkelijk kiezen. Het gaat om een blauw pak en liefst doe ik er bruien/cognac kleur achtige schoenen (en riem) bij aan of donderblauwe.

Hopelijk kunnen jullie mij wat sturen,

Alvast bedankt
Jeroen
Jeroen Keitz - 17 Aug 2023 - 12:29
Laat een reactie achter